FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Continuă transferurile la FC U Craiova: Mititelu a mai adus un fotbalist din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 12:24 / Actualizat marti, 18 august 2020 12:52

Promovată în acest sezon în Liga 2, FC U Craiova 1948, echipa finanțată de Adrian Mititelu, continuă campania de achiziții pentru a ataca promovarea. 

După ce l-au adus pe Bradley Diallo (30 de ani), stoperul francez de picior stâng fost în sezonul trecut la Chindia, oltenii continuă să transfere din Liga 1. Cea mai nouă achiziție a echipei antrenate de Eugen Trică este Abdelaye Diakité (30 de ani). Fundașul născut în Franța a semnat pe un an din postura de jucător liber. 

100.000 de euroeste cota lui Diakite, potrivit transfermarkt

Diakite a venit în România la Poli Iași, în luna iunie a acestui an la dorința lui Rednic, dar nu a fost păstrat în lot de noul antrenor, Daniel Pancu. Fost internaţional de tineret francez, fundașul înalt de 1,90 metri a evoluat, printre altele, la Le Havre, Parma și Gorica, iar ultima dată la Menemen Spor, în liga a doua turcă.

Continuă transferurile la FC U Craiova: Mititelu a mai adus un fotbalist din Liga 1
Abdelaye Diakite

FC U Craiova i-a mai adus în această vară pe Jeremy Huyghebaert (31 de ani, fundaș stânga belgian), Alexandru Gîț (22, fundaș dreapta), Dragoș Albu (19 - mijlocaș central), Călin Cristea (32 - mijlocaș central), Marian Anghelina (29 - mijlocaș defensiv), Valentin Munteanu (30 - mijlocaș dreapta), Andrea Compagno (24 - atacant central), Andrei Ciolacu (28 - atacant central). 

VIDEO. Propunerea lui Eugen Neagoe în războiul Craiovelor

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Propunerea unui oltean: „Cel mai bine ar fi să fie o singură echipă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
george_br
george_br  •  18 August 2020, 22:30

*** mai ales ca e evident ca nu prea ai trecut pe la scoala. De educatia pe care ar fi trebuit sa o ai, ce sa mai vorbim?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  18 August 2020, 19:59
Postat de Aurel Stana pe 18 August 2020, 16:20

bai *** uitate pe situl UEFA ***

Moșule, m-am uitat eu si scrie asa" in liga 1 românia sâmbătă ora 18:00 sepsi osk sfântu gheorghe - universitatea craiova " in europa ligue " lokomotiv tibilisi- universitatea craiova " si ce sa vezi, nici-un isteric nimic in care sa specifice ca nu universitatea craiova a lui ajica sau donaut ci chiar adevarata universitatea craiova din românia.

lionforever
lionforever  •  18 August 2020, 16:28
Postat de univ_craiova1 pe 18 August 2020, 14:05

Nimic:)) ca e echipa familiei. Dar sunt curios cu stadionul ala ce face, zicea ca e gata anul asta :)))

Daca astia de la gsp sunt proști, cum dracu poate să-i pacaleasca ajica nu stiu, asta vinde pămînturile unui concern dezvoltator de mall-uri apoi se lauda ca face pe el mall, loc de agrement si stadion

Vezi toate comentariile (12)
Comentează