FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA - FARUL

Farul e gata pentru „finala” dinaintea play-off-ului: „Nu s-a mai întâmplat așa ceva”

FOTO: Facebook @farulconstanta1920
FOTO: Facebook @farulconstanta1920

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2021 01:41 / Actualizat luni, 15 martie 2021 01:58

Farul Constanța a trecut de ACS Comuna Recea, scor 3-2, după un meci pe care echipa antrenată de Ianis Zicu (37 de ani) l-a avut în permanență sub control. Șansele la play-off au crescut semnificativ.

Pentru „marinari” urmează o adevărată finală în cursa către play-off, pe terenul fostului lider al întrecerii, FC U Craiova 1948. Meciul e programat marți, 23 martie, de la ora 19:30.

FC U Craiova 1948 - Farul, derby de play-off în Liga 2

„Depindem, în primul rând, de noi. Ne interesează însă și rezultatele celorlalte echipe implicate în lupta pentru play-off. Mergem la Craiova să luăm punct sau puncte, pentru a ne contura locul de play-off. Suntem pe un trend bun și sperăm să confirmăm și la Craiova. 

Nu s-a mai întâmplat așa ceva în Liga a 2-a de foarte mulți ani. Sunt, în continuare, cam 10 echipe cu șanse în lupta pentru play-off. Asta face ca finalul sezonului regulat să fie unul extrem de atractiv”, a apreciat managerul Farului, Tiberiu Curt. 

Clasament Liga 2:

Citește și alte știri din ligile inferioare: 

CALCULE. Luptă infernală pentru play-off în Liga 2 » 11 echipe cu șanse reale, cu două meciuri rămase de disputat

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr. a spus tot! Cum l-a convins pe Trică, de ce a plecat Stîngă + ce spune despre conflictul cu fanii FC U: „Era nevoie de un șoc!”

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează