FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

VIDEO Adrian Mititelu Jr., prima reacție după promovare: „CS U, nici nu știi cât de mică începi să fii!”

FC U Craiova a promovat matematic în Liga 1. Adrian Mititelu Jr., patronul echipei în absența tatălui său condamnat la închisoare, a lansat un mesaj războinic rivalei din Liga 1, pe care o va întâlni începând cu sezonul următor. +41   FOTO
FC U Craiova a promovat matematic în Liga 1. Adrian Mititelu Jr., patronul echipei în absența tatălui său condamnat la închisoare, a lansat un mesaj războinic rivalei din Liga 1, pe care o va întâlni începând cu sezonul următor.

Articol de , , - Publicat joi, 13 mai 2021 19:35 / Actualizat joi, 13 mai 2021 22:19

FC U Craiova a promovat matematic în Liga 1. Adrian Mititelu Jr., patronul echipei în absența tatălui său condamnat la închisoare, a lansat un mesaj războinic rivalei din Liga 1, pe care o va întâlni începând cu sezonul următor.

Imediat după ce a ieșit din vestiar, ud, plin de șampanie, Mititelu Jr. a spus pe scurt: „E cea mai fericită zi din viața mea! Echipa a promovat meritat! CS U, nici nu știi cât de mică începi să fii!”.

Adrian Mititelu Jr., după promovarea lui FC U Craiova: „Mulți ne-au luat în râs la început”

Ne-am întors în Liga 1. E un moment magic. Am un mare regret că tatăl meu, cel căruia i se datorează totul, nu se poate bucura alături de noi. Sunt convins că e bucuros acolo unde e, în spatele gratiilor. Suntem în Liga 1, unde ne este locul. 

Suporterii sunt foarte aprigi, vom încerca să ne întărim, mai e nevoie de jucători. Începând de mâine ne apucăm de treabă. Dar vrem să terminăm play-off-ul pe 1, să facem 6 puncte în următoarele 2 partide. 

Ar fi păcat să nu fim lideri la finalul acestui sezon. Am îmbătrânit mult în aceste meciuri din play-off. A fost teribil. Merita toată această așteptare, împlinirea sufletească după care tatăl meu aleargă de 10 ani. 

E o mare nedreptate ce se întâmplă. Schimbarea de antrenor s-a dovedit a fi bună. Inclusiv la pauză am vorbit cu jucătorii. Nu pentru a influența treaba antrenorului, ci doar pentru a-i motiva. Am avut emoții și pentru acest meci, inclusiv. 

Gazeta Sporturilor, cel mai mare ziar de sport din România, a făcut un sondaj în această perioadă. A reieșit că 75% dintre votanți susțin FC U. Mulți ne-au luat în râs la început. Sunt fericit că am reușit să ne ținem de promisiune. În caz că fotbalului i-a fost dor de noi, revenim!”, a mai spus Mititelu.

FC U Craiova a promovat! Sărbătoare în Bănie

Oltenii și-au asigurat după egalul cu Csikszereda (0-0) promovarea matematică în Liga 1. 

U Craiova 1948 are 50 de puncte, cu două partide rămase de jucat. CS Mioveni, aflată pe 3, loc de baraj, are 6 lungimi în minus față de alb-albaștri. Astfel, diferența dintre cele două echipe nu poate fi redusă decât până la egalitate. În acest scenariu, Craiova beneficiază de avantajul rezultatelor directe.

FOTO: Vlad Nedelea
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
+37 FOTO

De partea cealaltă, Csikszereda e pe locul 6, cu 37 de puncte și are șanse mici la promovare.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Ultrașii Rapidului i-au dus pe jucători pe noul stadion » Avertisment clar: „Ar fi calvarul vieții! Eu, Bocciu, vă promit asta în mod solemn”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
radufl
radufl  •  17 Mai 2021, 06:51

A promovat... un verb cu care Mititelu senior și junior nu s-au întâlnit prea des în cele 2-3 clase pe care le-au terminat, cu chiu, cu vai...

gogu2005
gogu2005  •  14 Mai 2021, 20:37

A revenit echipa interlopilor, FC litera U cu un cal pe stemă :)))) Mititelu și ai lui rușinea orașului :)))

sdaniel1972
sdaniel1972  •  14 Mai 2021, 17:43

Un mare nesimtit, in contradictie cu numele lui! Ptiu, echipa a familiei de puscariasi!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează