FOTBAL  »  LIGA 2  »  BACĂUSPORT.RO

FCM Bacău nu are nevoie de Cristocea, dar îl vrea pe Croitoru

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

Vasilică Cristocea nu este o soluţie penrtu FCM Bacău. Aceasta este opinia preşedintelui FCM Bacău, Relu Damian, exprimată în emisiunea "Moldova Sport".

" Marius Croitoru ne-a spus că poate să-l aducă şi pe Cristocea. Din punctul meu de vedere, nu cred că este o soluţie", a declarat damian. "L-am adus pe Boboc care este peste el în acest moment. În plus, Cristocea nu a dat satisfacţie nici la Ceahlăul, aşa că nu cred că este cazul să vorbim de un posibil transfer la FCM Bacău", a declarat Damian.

În schimb, preşedintele Bacăuluişi-l doreşte pe Marius Croitoru. "E posibil să vină la noi, dar asta depinde de el. Croitoru are de rezolvat problema unor salarii restante la Steaua şi ar putea ajunge la o înţelegere cu valeriu Argăseală. Ar putea veni la FCM Bacău din postura de jucător liber", a spus Damian.

Pentru a deveni jucător liber, Marius Croitoru ar trebui să renunţe la o parte din banii pe care-i are de încasat din Ghencea, astfel încât Comisia pentru Soluţionarea litigiilor să-l declare liber de contract. Croitoru a fost prezent, sâmbătă, pe stadionul  "Municipal"  din Bacău unde a urmărit partida dintre FCM şi Cetatea Suceava.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează