FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - DINAMO

FCSB poate amâna derby-ul CSA Steaua - Dinamo: „Riscurile sunt prea mari!”

Derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo, din runda cu numărul 4 a play-off-ului ligii secunde, programat luni, 17 aprilie, de la ora 18:00, riscă să fie amânat.
Derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo, din runda cu numărul 4 a play-off-ului ligii secunde, programat luni, 17 aprilie, de la ora 18:00, riscă să fie amânat.

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 19:40 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 19:59

Derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo, din runda cu numărul 4 a play-off-ului ligii secunde, programat luni, 17 aprilie, de la ora 18:00, riscă să fie amânat. Jandarmeria va înainta un demers către Federația Română de Fotbal. 

Luni, în a doua zi de Paști, Capitala ar urma să găzduiască două derby-uri în decurs de doar câteva ore: Steaua - Dinamo, de la 19:00, pe stadionul din Ghencea, urmat, de la ora 21:00, de FCSB - Farul, pe Arena Națională. 

Cine explică această aberație? Steaua e blocată fiindcă e echipă de stat, dar statul finanțează jumătate din Liga 1!
FINANCIAR
Cine explică această aberație? Steaua e blocată fiindcă e echipă de stat, dar statul finanțează jumătate din Liga 1!

Jandarmeria București consideră că riscul apariției unor incidente este mult prea mare și va cere amânarea derby-ului din Liga 2. Dinamo va deplasa în Ghencea o galerie de 5.000 de persoane. Și la meciul din SuperLigă sunt așteptați peste 20.000 de spectatori. 

Jandarmeria a cerut amânarea derby-ului Steaua - Dinamo

„Se vor face demersuri, de către Jandarmeria Capitalei, pentru minimizarea riscurilor la adresa ordinii publice. Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București va face un demers către Federația Română de Fotbal prin care va solicita să se analizeze posibilitatea amânării jocului sportiv din cadrul Ligii 2, dintre CSA Steaua și FC Dinamo 1948. 

Meciul a fost programat în aceeași zi și, relativ, în același interval orar cu partida dintre FCSB și Farul Constanța. Încercăm, prin acest demers, să diminuăm și să reducem, dacă este posibil, orice risc la adresa liniștii publice. 

Riscurile sunt mari, pentru că există rivalități între cele patru galerii. Este în apanajul Federației de a stabili o dată ulterioară pentru meciul din liga secundă”, a spus Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, potrivit Liga 2 Prosport.

Steaua - Dinamo, printre meciurile din Liga 1

Federația și deținătorul drepturilor TV trebuie să jongleze cu programarea derby-ului Steaua - Dinamo. Disputa din Ghencea va fi strecurată printre partidele etapei cu numărul 4 din primul eșalon, astfel încât să fie transmisă la o oră de maximă audiență.

Programul etapei cu numărul 4 din play-off-ul SuperLigii:

  • Sâmbătă, 15 aprilie, ora 19:00 » CFR 1907 Cluj - Sepsi OSK Sf. Gheorghe
  • Duminică, 16 aprilie, ora 21:00 » Universitatea Craiova - FC Rapid 1923
  • Luni, 17 aprilie, ora 21:00 » FCSB - Farul Constanța

Programul etapei cu numărul 4 din play-out-ul SuperLigii:

  • Vineri, 14 aprilie, ora 18.00 » FC Argeș - Chindia Târgoviște
  • Vineri, 14 aprilie, ora 21.00 » UTA Arad - FC Botoșani
  • Sâmbătă, 15 aprilie, ora 12.00 » CS Mioveni - FC Hermannstadt    
  • Duminică, 16 aprilie, ora 18.15 » Petrolul Ploiești - Universitatea Cluj
  • Luni, 17 aprilie, ora 15:00 » FCU Craiova 1948 - FC Voluntari

VIDEO. Fierbe Steaua?! Narcis Răducan, despre răbufnirea fără precedent a lui Oprița: „Mai degrabă a fost un mesaj pentru jucători”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Gigi Becali are un nou „inamic”: „Vreau să-i văd oftica după meciuri!” » Ce l-a deranjat

Marius Lăcătuș și-a ales favorita în lupta dintre Farul, CFR și FCSB: „Dacă lucrurile decurg așa, vor fi campioni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
Macaronne24
Macaronne24  •  05 Aprilie 2023, 11:16
Postat de 19sevilla86 pe 04 Aprilie 2023, 23:50

Meciul trecutului totalitar dintre cazarma armatei CSA și cazarma miliției CS Dinamo ar trebui sa se joace la Phenian ca unica țara in care se mai permit aceste forme primitive de sport militarizat bolșevic ! Pentru UE in sec.XXI este o rusine inacceptabila existenta acestor anomalii exclusiv in România!

Și tu în ce echipa joci, a LGBT istilor din UE?? =))))

rumunek
rumunek  •  05 Aprilie 2023, 09:06
Postat de ramaa pe 04 Aprilie 2023, 22:34

Peluza Sud Steaua a dominat PCH la spectacolul piro, iar in ultimele 30 minute ale meciului au redus dinamovistii la tacere in meciul de pe AN.

Felicitări! Asta era înainte sau după omorul cu extinctoare de pe scări, cu Jandarmeria?

Hotdobitok
Hotdobitok  •  05 Aprilie 2023, 00:10

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit definitiv, încă din anul 2014, faptul că societatea FC FCSB SA a folosit ilegal și fără niciun drept numele și marca 'Steaua Bucuresti'. Ulterior, în anul 2016, Curtea de Apel București i-a interzis societății FCSB SA orice fel de asociere cu numele 'Steaua' sau 'Steaua București', fără acordul proprietarului legal al mărcii – Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Decizia Curții de Apel a rămas definitivă după ce ÎCCJ a respins, în anul 2018, recursul depus de societatea FCSB

Vezi toate comentariile (25)
Comentează