FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMICAL CSA STEAUA

VIDEO În pline tensiuni, jucătorul Stelei afirmă: „Nu am nicio problemă dacă vine FCSB în Ghencea. Aș merge la meciurile ei”

Alexandru Buziuc, la finalul amicalului CSA Steaua - CS Tunari 2-2 +11   FOTO
Alexandru Buziuc, la finalul amicalului CSA Steaua - CS Tunari 2-2

Articol de , - Publicat vineri, 07 iulie 2023 13:57 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 14:39

În timp ce fanii și oficialii CSA Steaua încearcă în toate modurile posibile să împiedice accesul FCSB pe arena din Ghencea, Alexandru Buziuc (29 de ani), nou-venit la divizionara secundă, spune că nu ar avea nicio problemă dacă fosta lui echipă ar închiria stadionul Stelei.

Noaptea trecută, ultrașii din Peluza Sud Steaua au împânzit Bucureștiul cu mesaje de amenințare împotriva lui Gigi Becali și FCSB, o încercare de a bloca venirea rivalei în Ghencea.

Susținătorii Stelei încearcă să îi pună bețe în roate FCSB-ului și pe altă cale: ei au organizat un eveniment propriu în weekendul 22-23 iulie și au cerut închirierea arenei din Ghencea, astfel încât FCSB să nu poată disputa acolo derby-ul cu Dinamo.

Peluza Sud Steaua a împânzit Bucureștiul cu zeci de mesaje dure anti-Becali și Ciolacu: „Jos labele de pe Ghencea!”
CSA Steaua
Peluza Sud Steaua a împânzit Bucureștiul cu zeci de mesaje dure anti-Becali și Ciolacu: „Jos labele de pe Ghencea!”

VIDEO. În pline tensiuni, Alexandru Buziuc afirmă: „Nu am nicio problemă dacă vine FCSB în Ghencea”

În acest context, tocmai un fotbalist de la CSA Steaua se declară deschis ideii de a o vedea pe FCSB în Ghencea. Este vorba despre Alexandru Buziuc, nou-venit la CSA. Buziuc a jucat și la FCSB în trecut, în sezonul 2020/2021, și are apropiați la clubul lui Gigi Becali.

„Nu aș avea nicio problemă, nu mă deranjează. Pentru mine contează doar că sunt aici, vreau să fac tot ce depinde de mine pentru ca echipa să termine pe locurile 1-2”, a afirmat Buziuc astăzi, după amicalul CSA Steaua - CS Tunari 2-2, în care a și înscris.

Întrebat dacă ar merge ca spectator la un meci în Ghencea cu FCSB gazdă, Buziuc a confirmat: „Da, de ce nu? Am prieteni acolo, am foști colegi cu care țin legătura, foști colegi cu care sunt prieten foarte bun. De ce nu?”.

Alexandru Buziuc, despre cum l-a convins CSA Steaua

„Sunt ambiții mari aici, se dorește, se încearcă să se rezolve cu privatizarea pentru a putea promova. Mi s-a spus că se lucrează la chestia asta, că sunt discuții avansate. Sperăm ca într-un final să reușim.

Am venit aici pentru proiectul propus, condițiile de la club, vedeți și dumneavoastră terenurile de antrenament. Plus partea financiară, salariile sunt plătite la zi, eu am venit cu foarte multe restanțe din partea cealaltă (n.r. - CS Mioveni).

Nu am avut nicio ofertă din Liga 1 și am considerat că este unul dintre cele mai bune proiecte din Liga 2”, a precizat atacantul atunci când a fost întrebat de ce a ales să semneze cu Steaua.

Două goluria înscris Buziuc în 25 de apariții la FCSB

2-2 în amicalul dintre CSA Steaua și CS Tunari

+7 FOTO

Declarațiile lui Buziuc au venit la finalul amicalului de astăzi dintre CSA Steaua și CS Tunari, încheiat la egalitate, scor 2-2. Pentru „militari” au punctat Buziuc și Chunchukov din penalty, pentru Tunari au înscris Dragoș Gheorghe și Mario Tache. 

Daniel Oprița, antrenorul Stelei, a utilizat echipe distincte în cele două reprize.

  • CSA Steaua în a doua repriză: Iancu - Drăghici, Avram, Walace, Dobrescu - Matei, Raicu - Buziuc, Enceanu, Gabor - Chunchukov
  • CSA Steaua în prima repriză: Frânculescu - Maftei, Sierra, Vîrtej, Ilie - Gabor, Bărbulescu, Adamcsik, Topuzov - Chipirliu, Boiciuc
  • Echipa de start CS Tunari: Izvoranu - Bustea, Stoian, Rogac, Sin - Mitrică, Mihăescu, Lixandru, L. Florică - Despa, Lambru

Citește și:

Are 230 de meciuri la FCSB, dar n-ar mai accepta revenirea: „Nu execut ordine! Nea Gigi l-a forțat pe Pintilii să se retragă”

Favoritul fanilor, Șumudică are o condiție radicală pentru a veni la Rapid: „Cu el nu voi putea lucra niciodată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează