FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

FCSB // Daniel Pancu se ia de Florinel Coman: „L-am dat exemplu la echipă! E un idol pentru copii și nu e normal”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 18:28

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a criticat declarațiile date de Florinel Coman (21 de ani) la finalul partidei dintre FCSB și Clinceni, scor 0-0.

Florinel Coman nu traversează cea mai bună formă. A devenit un obișnuit al criticilor patronului Gigi Becali, iar acum și-a atras un nou contestatar, în persoana lui Daniel Pancu.

Pancu: „Coman e un exemplu negativ”

„Pe Florinel Coman l-am dat exemplu la echipă pentru declaraţiile lui după meciul cu Clinceni că a spus ceva de genul să stea după meci să tragă la poartă. Nu! Trebuie să stai în fiecare zi după antrenament să dai la poartă ca atacant.

Să te oprești, să mai stai jumatate de oră, 40 de minute, apoi să o iei de la capăt. Și la forță ajută, dacă ai nevoie de asta. La viteză mai puțin pentru că nu se îmbunătățește, dar contează pentru calitatea execuției. A fost un exemplu negativ pentru jucătorii mei tineri. El este un idol pentru mulți copii în acest moment și nu e normal”, a declarat Daniel Pancu, într-o conferință de presă.

Vezi și:

PROGRAM PLAY-OUT // Cu cine joacă Dinamo și Viitorul în prima etapă + cum arată clasamentul după înjumătățirea punctelor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
addytzu
addytzu  •  25 Februarie 2020, 11:52

Antreneaza-i bine pe ai tai si pe urma vorbesti de jucatorii de la alte echipe.Florinel Coman inca nu este un idol pentru nimeni.Este doar un jucator de fotbal care trebuie sa munceasca mult daca vrea sa ajunga departe.Dar trebuie sustinut si de echipa.

viorel777
viorel777  •  25 Februarie 2020, 05:20

Inca exista in fotbalul romanesc antrenori cum sunt Daniel Pancu si Ionut Chirila,care cred ca viteza nu se imbunatateste prin antrenament,...Wow! Nu este de mirare ca fotbalul romanesc e atat de jos si avem emotii cand jucam cu echipe din Insulele Feroe sau Luxemburg. Prin antrenamente specifice se pot imbunatatii toate tipurile de viteza: -Viteza de reactie(start);-Viteza de executie a unor miscari mai complexe sau a unei faze(intoarceri,schimbari de directie,e.t.c.);-viteza de repetitie, prezenta in exectuarea unor acte motrice ciclice(bicicletele lui Ronaldo);- - viteza de deplsare sau viteza integrala(sprinturi,norturi,e.t.c.);- viteza de optiune, manifestata prin alegerea rapida a variantei optime deraspuns la actiunile adversarului;- viteza de angrenare, caracterizata prin capacitatea de a ajunge rapid laviteza maxima. Din pacate Daniel Pancu contribuie si el la ingroparea fotbalului romanesc prin faptul ca nu cunoaste elemente de baza ale pregatirii unui sportiv!

2457921934218538
Constantin Nica  •  25 Februarie 2020, 01:26
Postat de Niculae Petre pe 24 Februarie 2020, 20:34

Ramai blocat cand il auzi pe marele antrenor Pancu , vorbeste mult mai bine sar uita la el care este zero barat ca antrenor iar in plus este si bun prieten cu bahus,Sa ii multumeasca D-lui Lucescu care vine si ii mai da sfaturi.Asa ca Pancone ciocu mic.

Luând in calcul gramatica pe care o “etalați”, pun pariu ca sunteți un becaliot susținător al echipei din consoane. Analizând conținutul postării, *** *** din fotbalul românesc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează