FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A / CORVINUL - JIUL 1-2

Final incins

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2007 00:00

Jiul si-a salvat blazonul cu putine minute inainte de ultimul fluier si mai spera ca poate sa prinda plutonul din fata

Spectacolul a fost in tribune si chiar in afara stadionului, unde jandarmii au intervenit in forta pentru a linisti cele doua galerii. In teren, Jiul a controlat ostilitatile, si-a marcat repede, prin juniorul Roiu: sut din 10 metri, la coltul lung al lui Pascal (5). "Minerii" au pastrat presiunea, fortind desprinderea. Golul a cazut, dar in poarta lor. Pintilii, jucatorul care s-a pregatit cu Steaua in vara trecuta, a gresit o preluare la 25 de metri, Fotescu a profitat si-a marcat printr-un sut plasat, de la 18 metri.

Dupa care hunedorenii au fost impinsi in careul propriu, ca vagonetii in abataje. Pascal a salvat suturile lui Boboc (32 si 43), iar Irina a fost salvator in fata lui Tismanaru. Jiul a presat si-n partea a doua, dar golul n-a picat nici la sutul lui Stancu din 8 metri (79), nici la cel al lui Antohi (80). Cu 4 minute inainte de final, reduta Corvinului a cedat, Tismanaru marcind din 8 metri, cu capul. In prelungiri, Fotescu a avut golul egalizator in virful bocancului insa a trimis peste din 7 metri (90+3).

Hunedoara (in alb) a cedat in fata "dracilor" negri de la Petrosani in derbyul judetului / Remus Suciu (Hunedoara)


Duel intre peluze
Meciul a inceput inainte de primul fluier al centralului Robert Dumitru, in afara stadionului, unde suporterii Jiului au fost atacati de ultrasii hunedoreni. Fanii au fost potoliti de interventia fortelor de ordine, care au folosit bastoanele pentru a-i calma. Cele doua galerii si-au continuat duelul in interioeul arenei, insa de la distanta. "Uitati-va sub capac poate cistigati si voi ceva", "In orasul Hunedoara fierul vechi este comoara" si "Ce ba e meci!" au mesajele trimise de membrii galeriei petrosanenilor "Black&Wite Miners". "Mori sobolane", "Dupa voi deratizam"si "Viata nu e roz, e alb albastra", a fost raspunsul ultrasilor hunedoreni din factiunea "Ultras Korp" postati in peluza Nord.

Gabor, spionul
La meci a asistat si fostul jucator si antrenor al Corvinului, Romulus Gabor actualmente secundul lui Ioan Andone la CFR Cluj. Tehnicianul a urmarit jocul Jiului, formatie pe care liderul din Liga I o va intilni pe 5 decembrie in optimile Cupei Romaniei, la Petrosani. "Jiul e o echipa buna de liga secunda insa nu cred ca are forta sa ne puna probleme in Cupa", a concluzionat la final "Cangurul". Gabor s-a aratat total dezamagit de jocul hunedorenilor. "Nu imi aduc aminte ca Hunedoara sa fi avut o echipa mai mediocra ca acum."

"Scuze public"
Dupa cel de al optulea joc in care a pierdut puncte in ultimele minute antrenorul Corvinului, Titi Alexoi a aparut abatut la conferinta de presa. "In numele meu si al echipe cer scuze public tuturor suporterilor pentru umilintele pe care trebuie sa le indure. Atit putem in acest moment si nu reusim sa ne depasim limitele. Ne trebuiesc doua zile pentru a ajunge in fata porti iar cand ajungem ratam cu nonsalanta. Am incercat toate solutiile insa in zadar", a spus Alexoi. "Victorie meritata. Am speculat situatia ingrata in care se afla adversarul si am luat toate punctele", a spus tehnicianul Jiului, Ghita Poenaru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează