FOTBAL  »  LIGA 2  »  REZILIERE

Florentin Petre, despre situația fiului său Patrick: „E mai rebel. El face ce a văzut prin vestiare când l-am luat cu mine”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 10:59

Florentin Petre a vorbit despre situația fiului său Patrick, cel care tocmai a fost anunțat că a fost pus pe liber de Farul, echipă din Liga 2, fără ca formația să dea detalii despre motivele care au dus la această decizie.

Fostul mare dinamovist Florentin Petre recunoaște că fiul său e mai rebel și vine cu o explicație neașteptată pentru comportamentul acestuia.

„Patrick avut o perioadă dificilă după accidentare. Acum așteptăm să vedem ce se va întâmpla pe viitor. Eu am stat și analizat toată această perioadă. El e un copil mai rebel. Tot ce a făcut a fost pentru că a văzut prin vestiar. 

Eu am fost cel mai drastic contestatar al lui. Sunt singurul părinte nebun care am vrut să-mi dau copilul afară de la Dinamo. Nu mi-a convenit în perioada aia cum joacă și l-am sunat pe antrenor să-l dea afară de la Dinamo. 

De exemplu, Gică Hagi se bate pentru copilul lui, dar eu am zis nu. Lasă-l să-și trăiască viața, să treacă prin toate problemele și să-și dea singur seama de greșeli. Dar în România nu se poate”, a declarat Florentin Petre la TV Digi Sport.

Implicat în mai multe scandaluri

Deși are doar 22 de ani, Patrick Petre a fost implicat în mai multe scandaluri. În 2017, pe când juca la Dinamo, Patrick alături de alți trei dinamoviști au băut alcool în avionul care ducea lotul naționalei de tineret spre Spania! (Detalii AICI)

În luna aprilie a anului trecut, Sepsi Sf. Gheorghe le-a reziliat contractele lui Patrick Petre și Victor Râmniceanu, motivând: „Sepsi OSK a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor lui Patrick Petre şi Victor Râmniceanu, din moment ce jucătorii au suferit accidentări şi vor fi nevoiţi să stea o perioadă în afara terenului”. De fapt, cei doi ar fi fost acuzați că au fost văzuți la pariuri. Vezi AICI filmul complet al evenimentelor.

Patrick Petre a început fotbalul la Dinamo. În iulie 2017 a fost împrumutat la Sepsi, iar un an mai târziu s-a întors la formația din Ștefan cel Mare. În iulie 2018, mijlocașul a fost transferat definitiv de Poli Iași, unde a stat până în septembrie 2019. În ultimele trei luni, acesta a jucat pentru Farul, în Liga 2, dar zilele trecute i-a fost reziliat contractul.

Vezi și:

Florentin Petre și Liviu Ciobotariu, critici la adresa dinamoviștilor: „Noi mâncam pateu pe pâine, acum jucătorii visează milioane”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  20 Decembrie 2019, 16:02
Postat de blahblahblah111 pe 20 Decembrie 2019, 15:54

cu toate problemele lui crescuse la Dinamo, facuse o jumatate de sezon de primavara foarte buna cu Contra. Era singurul jucator din liga 1 care putea sa dribleze in regim de viteze la acea ora si sa destabilizeze ceva prin aparare. Nu o sa inteleg niciodata decizia lui Contra de a il da in vara aia. Acolo s-a pierdut de tot.

Nu stiu de ce ne bagam noi in niste probleme care nu ne prea privesc. Crezi ca tatal acestei *** nu stie el, ceva-ceva probleme mai in amanunt decat noi? Acest individ nu va fi nici 5% din ce a fost Florentin Petre. Si sa nu mai dam noi vina pe Contra. pe vant, temperatura sau atmosfera incarcata cu noxe...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blahblahblah111
blahblahblah111  •  20 Decembrie 2019, 15:54

cu toate problemele lui crescuse la Dinamo, facuse o jumatate de sezon de primavara foarte buna cu Contra. Era singurul jucator din liga 1 care putea sa dribleze in regim de viteze la acea ora si sa destabilizeze ceva prin aparare. Nu o sa inteleg niciodata decizia lui Contra de a il da in vara aia. Acolo s-a pierdut de tot.

adytza74
adytza74  •  20 Decembrie 2019, 15:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează