FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRĂILA - GALAȚI

VIDEO + FOTO Florentin Petre, promovare „pe datorie”: „Nici nu vrea să zic pe cât jucăm noi” + Viitor incert pentru Grigoraș la Oțelul

Articol de - Publicat duminica, 30 mai 2021 17:52 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 17:56

Dacia Unirea Brăila a promovat în Liga 2! Florentin Petre (45 de ani) a obținut cea mai importantă performanță din cariera de antrenor, în fața mult mai experimentatului Petre Grigoraș (56 de ani). 

Dacia Unirea Brăila a trecut de marea rivală, Oțelul, scor 1-0 la retur (1-1 în tur), dar viitorul este incert. Florentin Petre a vorbit despre problemele financiare și a dezvăluit secretele reușitei. 

Florentin Petre, promovare pe datorie: „Sunt echipe cu bugete mult mai mari”

„Se datorează totul jucătorilor, eu doar le-am explicat. Ei au dus greul. La mine nu există ideea să nu jucăm fotbal. Îmi place posesia, să atacăm. Atitudinea şi felul cum s-au comportat sunt exemplare. Respect foarte mult Oţelul, am prieteni acolo, a investit foarte mulţi bani. Calitatea şi simplitatea au făcut diferenţa, dar mai ales atitudinea. 

În meciul tur am avut multe ocazii. Am pregătit meciul în aşa fel în cât să surprindem. Este foarte important cum îţi mobilizezi jucătorii. Fără ei eu nu eram aşa fericit acum. Oamenii care mă înconjoară sunt foarte buni. sunt echipe care au bugete mai mari, dar noi nu, nici nu vreau să vă zic pe cât jucăm noi. Aici e dovada că jucătorii mei respectă mult această meserie. 

Urmează dueluri tari în Liga 2. Vom mai aduce jucători. Dar ăştia pe care îi avem au dat dovadă de caracter şi ei pot mult mai mult de Liga 3”, a spus Florentin Petre, la Telekom Sport. 

Întotdeauna mi-a plăcut munca. Am avut noroc că am lucrat cu oameni extraordinari încă de când am început munca de antrenor. Cu siguranţa îmi va fi mult mai uşor faţă de foştii mei colegi pt că e uşor să antrenezi echipe cu zeci de milioane în cont, dar aici a fost diferit, aici nu au fost bani, nu am avut nimic. Mi-am format experienţă
- Florentin Petre

Petre Grigoraș: „Am pierdut un an de zile”

„Nu am reușit să înscriem azi, pentru că acesta era scopul nostru. Băieții au dorit, dar din păcate nu am fost siguri în fața porții. Neînscriind, chiar dacă nu primeam acel gol, în final am fi ratat oricum acest lucru. 

Îmi pare rău că am pierdut un an de zile, poate mai mult. Regret că nu am reușit să câștigăm, dar sportul așa este. Cine își dorește mai mult realizează. Îmi pare sincer rău pentru Galați, pentru această echipă. S-au făcut eforturi mari și, în finală, nu am reușit să concretizăm ce ne-am propus. 

Nu este vorba de presiune. Așa s-a întâmplat. E greu să ceri explicații acum. Asta este. Este foarte greu, sunt meciuri eliminatorii. Nu știu ce se va întâmpla. Este prea devreme să spun ce va urma”, a spus și Petre Grigoraș. 

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

VIDEO Dacia Unirea Brăila a promovat în Liga 2! Florentin Petre a câștigat duelul cu Petre Grigoraș, într-o atmosferă inedită

VIDEO Bătaie generală după barajul de promovare în Liga 2! Golul marcat la ultima fază a pornit o avalanșă de pumni și picioare

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează