FOTBAL  »  LIGA 2  »  AEROSTAR BACĂU - UTA ARAD 1-0

Florin Bratu e "all-in" la Bacău! 3 victorii din 3 pentru Aerostar de la venirea fostului antrenor al lui Dinamo » O echipă de tradiție, ultima victimă

FOTO: cs.aerostar.ro
FOTO: cs.aerostar.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 14:54

Florin Bratu, antrenorul cu care Dinamo a început sezonul, traversează un moment extrem de favorabil la noua sa echipă, Aerostar Bacău.

Sâmbătă, echipa moldoveană a bifat a treia victorie din trei meciuri de când "Mitraliera" l-a înlocuit pe Cristi Popovici pe bancă. Aerostar a obținut o victorie importantă, 1-0 pe teren propriu cu UTA Arad, formație antrenată de Ionuț Popa. Unicul gol al meciului a fost reușit de Cornel Cainari, în minutul 44.

Cu cele 9 puncte reușite de băcăuani după venirea lui Bratu, echipa a urcat 3 locuri, de pe 18 pe 15, și a ieșit, cel puțin deocamdată, din zona locurilor retrogradabile. Obiectivul declarat al tehnicianului e menținerea în liga secundă. 

Vezi și:  UPDATE Marica, dezvăluiri incredibile după meciul de azi al Farului: "Sunt șocat! A venit la pauză cu un teanc de bani la noi la vestiar!" » Despre cine ar fi vorba și ce s-a întâmplat mai exact + reacția antrenorului advers

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează