FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Dezvăluiri șocante în direct la GSP Live: „A spus că-l omoară pe Pancu, dacă îl prinde!”

Yuksel Yesilova, fostul preparator fizic al Rapidului, nu l-a iertat pe Daniel Pancu
Yuksel Yesilova, fostul preparator fizic al Rapidului, nu l-a iertat pe Daniel Pancu

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 09:42 / Actualizat vineri, 07 august 2020 11:58

Yuksel Yesilova, fostul preparator fizic al Rapidului, nu l-a iertat pe Daniel Pancu, omul care l-ar fi dat afară din staff-ul giuleștenilor, potrivit impresarului Florin Manea.

Yuksel a zis că, dacă-l prinde pe Pancu, îl omoară. Yuksel era Real Madrid , așa a fost prezentat. În Turcia (n.r. în cantonamentul Rapidului din această iarnă), Yuksel a făcut toate antrenamentele, Pancu trăgea la poartă. Mi-a arătat Yuksel mesajele de la Pancu: «Ce facem astăzi, boss?».

Pancu a lăsat totul pe el. După revenirea în țară, am avut niște căderi. Echipa nu era pregătită, a văzut Pancu, și l-a dat afară pe Yuksel”, a spus Manea la GSP Live.

EXCLUSIV Dezvăluiri șocante în direct la GSP Live: „A spus că-l omoară pe Pancu, dacă îl prinde!”

Yuksel Yesilova a mai lucrat în România la cluburi importante, precum FCSB, Dinamo sau Petrolul

Am avut alt preparator, italian, în Liga 3. Pancu l-a luat în casă la el: «Cât sunt eu la Rapid, nu te dă nimeni afară!». A doua zi, l-a dat afară. Plânge ăla și acum. Îi trimite mesaje: «Iuda!».

- Florin Manea, fostul director sportiv al lui Rapid

Pancu: „Manea e un ciorditor dovedit!”

Pancu i-a răspuns dur ieri lui Florin Manea, folosind un limbaj discriminator, după atacul fostului director sportiv al giuleștenilor din urmă cu 3 zile. „E un ciorditor dovedit! Dacă ne prindea cu cardurile la bancomat, rămâneam fără bani. Dacă unul ca ăsta reprezintă Rapid, e grav! Nulitatea asta spunea că am făcut eu transferurile. Singurii jucători pentru care am insistat sunt Manole și Drăghiceanu, pentru că nu eram în posibilitatea să aleg eu, nu aveam experiență”, a spus Pancu la „Digi Sport Special”.

Ce a declarat Florin Manea pe 3 august:

Băi Daniele, lasă-ne, că te-ai ocupat anul ăsta, ne-ai nenorocit! Vrei să ne nenorocești și la anul? Dacă cineva îmi demonstrează mie că eu sau cineva din anturajul meu a luat un euro ca și comision, de azi înainte nu mai vorbesc la nicio televiziune și mă ascund, plec din țară. Problema e că eu în iarnă am făcut un raport, am punctat foarte multe lucruri care nu au fost luate în seamă. Cele mai multe transferuri le-au făcut Angelescu și Daniel
Florin Manea pentru Prosport

În sezonul tocmai încheiat, Rapid a avut un play-off dezastruos, a bătut-o doar pe UTA, 2-1 la Arad, și a terminat turneul pe poziția a șasea, ultima. Prima consecință a constituit-o demiterea antrenorului Dan Alexa.

Clasamentul final al play-off-ului din Liga 2

Citește mai multe știri despre Rapid:

Rapid, în aer! Un titular a părăsit echipa: „M-a sunat că e dat afară din casă!”

Daniel Pancu, acuze grave: „E un ciorditor! Dacă ne prindea cu cardurile la bancomat, rămâneam fără bani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
zamorano
zamorano  •  07 August 2020, 17:39

Fioros!

ioan1964
ioan1964  •  07 August 2020, 13:58

pe UTA a batut-o chiar de 2 ori! Prima data in turul campionatului 2-0 la Bucuresti si acum in play-off la ARAD 1-2! Dar nu a aratat nimic cei mai buni jucatori sunt aradenii HLISTEI SI JOEZA si fundasul care l-a facut in doua randuri pe Melinte la ARAD in play -off,am inteles ca deja a plecat de la echipa!

persanu
persanu  •  07 August 2020, 13:03

Florin Manea , mare impresar si asta. Daca il auzi despre ce nume vorbeste ai impresia ca Murinho e la degetul lui mic ... :)))) Pai ba Manea , daca erai impresar adevarat cu nume si influenta aduceai jucatori pe bani putini si promisiuni cum se fac de obicei de impresari ,sa joace la Rapid , dar sa joace ba. Si cu asta am zis tot. FLORIN MANEA: ROSKOPF VA FI UN IDOL AL TRIBUNELOR :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Manea: Domne nu a fost un idol al tribunelor ca am jucat fara spectatori :)))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) La plimbat pe la Botosani pe la Hermanstadt ... nu l-au luat aia din diferite motive si a ajuns la Rapid. Mare jucator asta ba Manea daca a ajuns de la Under Argentina la Rapid in liga 2 :))))))))))) Ne-ai lamurit si cu Fabrinni , mare jucator si asta , zicea Radoi ca vrea sa-l ia la nationala doar ca are concurenta cu Brazilia , si aia il vor... Rasilor

Vezi toate comentariile (5)
Comentează