FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Florin Marin s-a întors acolo unde a cîştigat primul trofeu din carieră » Detaliile contractului cu Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2015 17:43

Fostul tehnician al Oţelului a semnat în urmă cu cîteva minute contractul de antrenor al Rapidului! Florin Marin a parafat o înţelegere cu giuleştenii pentru un sezon, urmînd ca aceasta să fie prelungită automat în cazul în care echipa promovează în prima Ligă.

Antrenorul de 62 de ani îşi va întîlni în seria I din Liga a II-a două dintre formaţiile pe care le-a antrenat în carieră: Oţelul şi Ceahlăul. Florin Marin a făcut junioratul la Rapid, între 1966 şi 1971, atunci cînd a ajuns la echipa mare. A jucat timp de cinci sezoane pentru Rapid în prima divizie, avînd 126 de meciuri în tricoul vişiniu. A decis să plece la marea rivala Steaua, unde a jucat pînă în 1984. A mai evoluat la FC Argeş, Gloria Buzău, iar de la Inter Sibiu s-a retras.

În cariera de fotbalist a jucat pe postul de fundaş central, a strîns 281 meciuri și 3 de goluri in prima divizie, 9 partide în cupele europene şi a cucerit că jucator în două rînduri Cupa României, una cu Rapid, a doua cu Steaua!

Ca antrenor a trecut pe la FC Naţional, Ceahlăul, Universitatea Craiova, Dinamo, Astra, Petrolul, Jiul Petroşani, Dacia Mioveni şi Oţelul Galaţi.

Mîine de la ora 12:00 la baza ProRapid va avea loc prezentarea oficială a noului preşedinte al clubului, Ovidiu Burcă, conferinţă la care va participa şi Valerii Moraru, patronul Rapidului. Burcă a jucat și el două sezoane la Rapid (între 2011 și 2013).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  25 Iulie 2015, 01:25
Postat de rapid_visiniu pe 24 Iulie 2015, 19:36

Vai de mama noastra!Mai bine pornim din liga a XX-a,fara datoriile lui Copos,fara "patronul" Moraru si fara Marin.

Fara datorii se va intampla cat de curand cum se va intampla si la noi, in septembrie iesim amandoua din insolventa, fara datorii, 2 cluburi curate, de valeri moraru sunt convins ca dupa insolventa veti scapa de el cum vom scapa si noi de negoita, practic planu lor a fost pe timpul procedurii de insolvente sa tina aceste 2 mega puteri de cluburi pe linia de plutire iar dupa ce se termina insolventa sa faca tot posibilu sa caute doritori care sa-le vanda pachetu de actiuni, asta chiar valeri moraru a spuso azi, iar negoita o zice mai mereu, iar despre ultima varianta cum ca sa scapati de Marin, omu nici nu a inceput mandatu si gata il vrei afara, stai sa vezi cum incepeti si dupaia sa-ti expui ofurile, eu cred ca veti promova, ma rept, otelul nu merita sa retrogradeze cu el antrenor, au facut niste puncte si au batut niste echipe cand practic erau in B suta la suta, asta inseamna sa ai lot si sa fi antrenor..... sa bati fcsb,targu mures, craiova,etc nu-i usor crede-ma.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  25 Iulie 2015, 01:18

Sincer sa va spun, Otelul cu Florin Marin nu meritau sa retrogradeze, sa stiti ca otelul in retur a jucat total altceva ( adica mult mult mai bine) fata de prima parte a campionatului cand au adus antrenori de duzina gen germanu ala WEISS si pe nulitatea de selymes. Florin Marin are un atuu ca a facut junioratul la Rapid in plus este unul din putini antrenori cu experienta ( iar la Rapid cu tinerii din prezent se poate construi ceva frumos). Daca vine si cu portughezi aia 3 de la otelul plus tinerii si straini adusi iarna asta, RAPIDU chiar va promova si imi doresc acest lucru ca fiind un suporter dinamovist, meciurile cu Rapid intotdeauna au avut farmec, si in teren dar mai ales in tribune, acuma cu cine sa ne duelam ?? cu parinti din galeria Viitorului ?? sau cu sateni din chiajna, sa fim seriosi.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  24 Iulie 2015, 20:06
Postat de randoom_._ pe 24 Iulie 2015, 19:25

??? pai de unde sa stiu ce face mafia? in mod normal sunt 3 ani. decembrie 2012-decembrie 2015. daca nu ati iesit din insolventa,intrati in faliment. tu nici nu ai argumente sa contrazici legea.

*** . Noroc cu moasha satului ca era prin apropiere .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează