FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-3

Florin Răducioiu, despre prestația lui Dinamo la 1-3 cu Poli Iași: „Jucătorii de acum sunt limitați”

Florin Răducioiu +24   FOTO
Florin Răducioiu

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 08:34 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 13:40

Florin Răducioiu (53 de ani), fostul atacant al echipei naționale, a criticat prestația celor de la Dinamo, după înfrângerea suferită marți seară de „câinii roșii” în fața lui Poli Iași, scor 1-3, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Ligii 2. 

Florin Răducioiu a spus că jucătorii trupei din „Ștefan cel Mare” sunt unii limitați și că echipei lui Ovidiu Burcă îi trebuie și mai mulți fotbaliști tehnici.

Membrii Comitetului Executiv au analizat propunerea lui Vasile Dîncu și au ajuns la o concluzie: „Să fie bani publici pentru toată lumea!”
DEZVĂLUIRI
Membrii Comitetului Executiv au analizat propunerea lui Vasile Dîncu și au ajuns la o concluzie: „Să fie bani publici pentru toată lumea!”

Florin Răducioiu, după înfrângerea suferită de Dinamo în fața lui Poli Iași: „Jucătorii de acum sunt limitaţi”

„Cei de la Dinamo au început foarte bine. Prima repriză a fost una bună, dar sunt egalaţi la sfâşitul primei reprize. Văzusem deja anumite carenţe în jocul lor, această insistenţă de a ieşi cu mingea la picior din propriul teren nu poate să facă Dinamo. 

La Dinamo nu sunt de ajuns suporterii, această luptă, această dârzenie pe care o arată, trebuie şi jucători cu anumit nivel tehnic. Jucătorii de acum sunt limitaţi. 

Poli Iași are o echipă mai experimentată, care a profitat de greşelile jucătorilor de la Dinamo. Merită să promoveze în Liga 1. 

Dinamo primeşte cinci goluri în două meciuri (n.r.- două cu Steaua și 3 cu Poli Iași). Asta spune multe despre carenţele din apărare”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit Orange Sport. 

VIDEO. Ovidiu Burcă, conferință de presă după Dinamo - Poli Iași 1-3: „Încă nu mă gândesc la baraj, păstrăm șanse la promovarea directă”

Citește și: 

Mircea Rednic vs. Dinamo » Cum se poate ajunge la un baraj infernal

Ce s-a întâmplat la pauză? Leo Grozavu recunoaște: „Am intrat un pic în ei!” + ce a remarcat la Burcă: „E de apreciat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
calugarul.antim.gaina
calugarul.antim.gaina  •  26 Aprilie 2023, 09:56

Oasele înapoi și laterale chiar în fața porții au ajuns criminale. Dinamo joacă acolo 50%din acțiuni. In timpul ăsta mijlocul și atacul dorm pe teren, sunt inexistente. E o abordare greșită, e vorba de concepție greșită. In plus la mijloc se pierd toate duelurile individuale. Cum să câștigi așa!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează