FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Florin Talpan se vaită că a avut probleme în viața personală din cauza proceselor cu FCSB: „Prietena mea a plecat singură pentru că am ales să apăr clubul Steaua. Și acum avem discuții pe chestia asta”

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua București, a dezvăluit că are probleme în viața personală din cauza proceselor în care este implicat cu cei de la FCSB.
Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua București, a dezvăluit că are probleme în viața personală din cauza proceselor în care este implicat cu cei de la FCSB.

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 09:23 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 10:56

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua București, a dezvăluit că are probleme în viața personală din cauza proceselor în care este implicat cu cei de la FCSB. 

Oficialul grupării din Ghencea a spus că nu a plecat în sejur în Grecia din cauza unui termen al procesului contra formației din Liga 1 pentru palmaresul echipei istorice a Stelei. 

Verdict categoric după Rapid - Farul! E scoasă din lupta la titlu
RAPID - FARUL 1-1
Verdict categoric după Rapid - Farul! E scoasă din lupta la titlu

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București: „Trebuia să mergem într-o excursie în Grecia, dar aveam termen cu palmaresul”

„Îmi amintesc cu mare neplăcere, poate de asta mă și motivează atât de mult dosarul acesta cu Curtea de Apel, că trebuia să plec pentru că luase prietena mea să mergem într-o excursie în Grecia. Problema este că așa s-a nimerit și s-a pus termenul în ziua în care trebuia să plec, aveam termen cu palmaresul. 

Și din cauza acestui lucru nu am mai plecat. A plecat singură pentru că am ales să apăr clubul Steaua. Și acum avem discuții pe chestia asta, că «ai renunțat la Grecia pentru…» De multe ori am reproșuri și mi se recomandă să las mai la o parte dosarele astea. 

Dar vreau să câștig palmaresul și după aceea vom vedea ce mai facem. Dacă nu va mai fi nevoie de mine, eu sunt dispus să și plec de acolo pentru că e prea mare mizerie”, a declarat Florin Talpan, potrivit Prosport. 

VIDEO. Gigi Becali, conferință de presă la Palat, a doua zi după decizia ÎCCJ: „Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB”

Citește și: 

Steaua a revenit pe teren, la nici două zile după „naufragiul” de la Galați » Altă înfrângere pentru echipa lui Oprița

A venit replica Stelei! Atac devastator la adresa rivalei: „Să trimitem clona DDB Dinamo în coșul de gunoi al istoriei!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  04 Aprilie 2023, 12:14
Postat de John.Wick pe 02 Aprilie 2023, 18:52

Să pleci fără talpănelu in Grecia, așa ceva?

Hmmmm ... daca stai sa te gandesti .... sa sti ca ai dreptate ... Prea il sustine pe Talpan ... sunt curios cine i cocosul ... talpan cu vocea lui de soprana sau catalin ?

timm
timm  •  03 Aprilie 2023, 16:07

Minte Gigi cum respira. Nu a castigat nici un proces.

ceglumabuna
ceglumabuna  •  03 Aprilie 2023, 13:06
Postat de Catalynn_.._ pe 02 Aprilie 2023, 19:28

Prost, neprost, important e ca te fac sa suferi, îți creste tensiunea, ti se umfla vena de frunte si fumegi când vezi Catalynn și, desigur, Talpan! :-))) De ce!? Pt ca amândoi spunem realitatea pe care tu faci tot posibilul pt a o refuza! :-))) PS: Talpan a făcut publice recursurile fcsbiste. Acum măcar înțelegem de ce a zis ca admiterea lor e “halucinanta”. Cum știe toată lumea recursul se face pe motive care țin de procedura. Niciunul dintre recursuri nu reclama așa ceva! In mare se reclama niște aspecte deja judecate DEFINITIV in procesele pt nume si marca. De asemenea Căvescu cere in “terțiar” ca Instanța sa stabilească exact ce se întâmpla cu Palmaresul după 2003, deci are sens ce a apărut “pe surse” despre conținutul motivării, așa ca o așteptam cu un interes deosebit! :-)))

Clar esti prost :))) de 10 ani te faci de ras cu susrsele tale sigure ... iar incepi .... ati pierdut baaaa... nu ve ti fii niciodata steaua .. ci doar o clona politica ... nimeni nu va sustine clona voastra .... Repet .. ce fair play ar fi sa va primeasca in liga 1 ? Romania are multi bani .. da la toate echipele..... da si la fcsb da si la donamo si la rapid .. da la toata liga 1 ... da le la toti stadioane ... Intre timp .. il lasam pe catalin martorul lui talpan sa faca viata misto de El .. sa mai vina cu niste surse sigure :))) Csa an infiintare 2017 palmares 2 promovari ... rusineee !!!! Rapidistii aveau un cantec ... 10 ani ati stat in B :))))

Vezi toate comentariile (65)
Comentează