FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB - CSA STEAUA

Florin Talpan, reacție dură după decizia ÎCCJ privind palmaresul Stelei: „Halucinant! Mă întreb cum îi mai pot privi în ochi cei au judecat azi pe colegii de la Curtea de Apel”

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 19:43 / Actualizat marti, 28 martie 2023 21:13

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a reacționat după decizia luată azi de Înaltă Curtea de Casație și Justiție cu privire la palmaresul Stelei.

Avocatul care a început procesul împotriva clubului patronat de Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de verdictul dat azi.

Ce înseamnă decizia dată azi de ÎCCJ? Cum arată ACUM palmaresul deținut de FCSB și CSA Steaua: plus pentru „militari”
FCSB - CSA STEAUA
Ce înseamnă decizia dată azi de ÎCCJ? Cum arată ACUM palmaresul deținut de FCSB și CSA Steaua: plus pentru „militari”

Reacția lui Florin Talpan după decizia ÎCCJ cu privire la palmaresul Stelei

Radu Naum, editorialist GSP și moderator al emisiunii „Fotbal Club”, la DigiSport, a citit în direct un mesaj trimis de Florin Talpan.

„Decizia de azi nu reprezintă o victorie a FCSB, așa cum anunță avocații clubului. E o decizie halucinantă! 

E o tergiversare voită de către judecători, care se prefac că nu cunosc dispozițiile legale, și voi demonstra acest lucru afișând recursul FCSB și recursul celor de la Asociația «Salvați Steaua». 

Sunt cereri inadmisibile din punct de vedere procedural. Astfel, toți avocații vor ști că am dreptate. Nu existau motive de nelegalitate. 

Nu înțeleg cum, azi, judecătorii au putut admite recursul. Mă întreb cum cei au judecat cauza îi mai pot privi în ochi pe colegii lor de la Curtea de Apel, a căror decizie au casat-o, în condițiile în care acea decizie era corectă. Aștept motivarea acestei decizii absolut halucinante”, a fost reacția lui Florin Talpan. 

48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. 

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă. Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA) 

- se arată în decizia oficială ÎCCJ

VIDEO Avocații FCSB, după decizia ÎCCJ: „Noi considerăm că este un succes incontestabil pentru FCSB”

Citește și:

Suporterii CSA Steaua reacționează triumfător după decizia de astăzi: „FCSB a câștigat doar timp”

Războiul e total: CSA blochează din nou Ghencea pentru FCSB!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (73)
Coanamare
Coanamare  •  31 Martie 2023, 17:44
Postat de bibi.gecali pe 29 Martie 2023, 18:59

Esti prostalau gigist! Nu contezi! Evident va mai intreb o data prostilor, la un meci fcsb si csa cu cine o sa tineti!!?? Cu inexistenta distrusa de gigi becali, steaua bucuresti!!?

Adică, asa ca tine, nu?

Ostas
Ostas  •  30 Martie 2023, 23:25

Tapane nu-ți mai merge cu amenințarea judecătorilor?

istet10
istet10  •  29 Martie 2023, 19:18
Postat de Catalynn__.. pe 29 Martie 2023, 00:34

TicTicTicTicTicTicTicTic (pe scurt TicX8), FC fcsb a câștigat vreo 2 ani de speranțe deșarte. Atât! Talpan însă era împăcat cu ideea ca pierduse defintiv cei 5 ani de AFC, omenește de înțeles ținând cont de toate dificultățile si stresul prin care a trecut. Acum însă documentul emis de Statul Român care atesta ca Palmaresul 1947-2003 a redevenit valabil, si este valabil cum sunt si diplomele tale din sertar, pana când o alta instanța va emite altul. Nu știu dacă va rămâne la fel doua rejudecare, însă sigur, sigur, sigur dacă astăzi ICCJ decidea definitv adio cei 5 ani de AFC! :-))) Hai tataie, spune-le si la fcsbistii tăi realitatea trista! :-)))

Ba prostule! Azi s-a decis rejudecarea . Asta inseamna ca la finalul acesteia , decizia privind palmaresul va fi cu totul alta. La aceasta rejudecare, se va solicita opinia privind aspectul sportiv. Ei, asta nu favorizeaza CSA. Se va ajunge la solutia mentinuta de UEFA. FCSB este noua denumire a Stelei, avand palamaresul.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează