FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMFB

Foc la AMFB » Vasile Avram este acuzat că a convocat nestatuar o întrunire a Adunării Generale

Articol de - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 23:27

Reprezentanţi ai cluburilor afiliate asociaţiei bucureştene îl acuză pe preşedintele Vasile Avram că organizează azi o Adunare Generală pentru a "repara" alegerile controversate din 2013.

Adunarea Generală AMFB de diseară se anunţă cu tam-tam. "Nu ne-a chemat statutar, convocarea a fost făcută doar printr-un anunţ postat pe site!", au tunat, ieri, cîţiva membri ai asociaţiei conduse de Vasile Avram.

Lucru confirmat de Tudor Iacov, preşedintele Progresului. "E adevărat. Plus că, pe site, nu apare ordinea de zi! De ce să mergem?! Ca o glumă, probabil Avram îşi va anunţa demisia, nu mai face faţă!".

Sursele Gazetei indică următorul scenariu: "Avram ar mai avea nevoie de cîteva semnături pentru a-şi valida alegerea în fruntea AMFB de anul trecut. Atunci, fusese acuzat că a fost votat, deşi nu anunţase asta în ordinea de zi. De asta a şi chemat fix aceiaşi membri, vrea să «repare» totul!".

"De la cine aţi auzit lucrurile astea? Noi am avut în trecut întîlniri prin care am stabilit ordinea de zi. Dacă nu-mi ziceţi cine v-a zis, n-avem ce discuta" (Vasile Avram, preşedinte AMFB)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează