FOTBAL  »  LIGA 2  »  NEPREZENTARE

Fosta adversară a Astrei din Cupa României n-a vrut să mai iasă de la vestiare și a pierdut cu 0-3 » Vinovatul e ”Gigi Becali din Banat”

Foto: pressalert.ro
Foto: pressalert.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2016 16:06

Astra s-a calificat în ”optimile” Cupei României după ce a trecut de Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, scor 1-0, însă acum formația cu nume italian are mari probleme financiare.

Jucătorii celor de la Becicherecu Mic trebuiau să joace astăzi în etapa a 10-a din Liga a treia, seria a 4-a, cu Ripensia Timișoara, însă au refuzat să mai iasă de la cabine și au pierdut meciul la masa verde.

Prin această decizie, cei de la Becicherecu Mic vor să protesteze pentru că nu și-au primit restanțele financiare din partea conducerii și a lui ”Gigi Becali de Banat”, așa cum s-a numit singur George Sângiorzan, patronul echipei.

”Nu e vorba de un protest al antrenorilor. Noi antrenorii ne-am depus memorii, am urmat calea legală. Jucătorii au decis să nu intre pe teren şi noi le respectăm decizia. Noi am făcut şedinţa cu jucătorii şi ei au sunat conducerea. Cei din conducere le-au spus că nu le dau banii azi.

A fost şi o situaţie abuzivă. Azi nu am fost trecuţi pe foaia de joc. Noi am certificat la observator şi arbitri că noi suntem antrenorii de drept. Delegatul echipei (n.r. - Elty Neagoe) nu ne-a trecut la cererea conducerii”, a declarat antrenorul Cosmin Stan, conform PressAlert.

În acest moment, George Sângiorzan se află în SUA, iar dacă nu-și rezolvă problemele financiare și echipa nu se va mai prezenta la încă un meci, atunci Becicherecu Mic va fi exclusă din campionat.

Cum arătau echipele care trebuiau să intre astăzi pe teren:

Ripensia: Gakos - Luca, Hecsko, Apro, Toma - Semeniuc, Mânecan, Zaluschi, Nanu - Briciu, Golda
Rezerve: Rădulescu - Francescu, Ungureanu, Ştreangă, Stoi, Olărescu, Vasiliu

Mama Mia: Culda - Stancu, Matiş, Albert, Dragu, Rebenciuc, Zurbagiu, Dumiter, Radu, Toma, Sturz
Rezerve: Ciui - Ciobanu, Pricop, Croitoru, Filip

4 LUCRURI DESPRE MAMA MIA

  • Înființată în 2002, echipa din Timiș și-a câștigat faima de clubul cu cel mai lung nume din eșaloanele naționale după ce a promovat în L3 cinci ani mai târziu. Numele inedit al echipei provine de la o pizzerie din Timișoara, primul ei sponsor și cel mai popular astfel de local din oraș la începutul anilor '90;
  • "Pizzerii" au fost preluați din primăvară de George Sângeorzan, un om de afaceri bănățean stabilit în SUA. Primele întăriri aduse de "Gigi" au fost doi jucători americani cu origini latine: Jairo Jose Aquino (ex-Academia Chișinău) și Heriberto Ponce Jr. (venit în România ca amator), care între timp și-au reziliat contractele pentru că n-au fost plătiți și s-au întors în SUA;
  • Cei doi latino-americani sunt prieteni din copilărie și erau singurii străini ai "pizzerilor". 
  • Echipa nu mai evoluează în Becicherecu Mic, la 8 km nord de Timișoara. Noul patronat a mutat-o pe "CFR" din Timișoara. Însă arena istorică a devenit o adevărată epavă, motiv pentru care jocul cu campioana României va fi disputat pe "Dan Păltinișanu".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close