FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Fotbaliştii de Liga 5 care au bătut un arbitru au fost excluşi pe viaţă din activitatea sportivă

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 20:19

Doi jucători ai formaţiei Gloria Frumuşica, care evoluează în Liga a 5-a, au fost excluşi pe viaţă din activitatea sportivă.

Comisia de disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) a decis să îi sancţioneze pe Dumitru Căldăruş şi Victor Cojocaru după ce l-au bătut crunt arbitrul partidei de campionat disputate duminică între Gloria Frumuşica şi Dante Botoşani.

Comisia de disciplină a AJF a decis, de asemenea, suspendarea pe durata unui an a unui alt jucător de la Frumuşica, Pavel Bidică, implicat şi el în acelaşi incident.

'Sunt sancţiuni aspre, dar nu mai tolerăm actele de indisciplină', a declarat, la finalul şedinţei, preşedintele AJF, Mihai Calistru.
Arbitrul partidei dintre Gloria Frumuşica şi Dante Botoşani, Andrei Baciu, în vârstă de 17 ani, a fost lovit cu pumnii şi picioarele chiar în timpul meciului, când echipa oaspete conducea cu 10-2. Partida a fost întreruptă.

Sursă: Mediafax

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (17)
zizu
zizu  •  28 Octombrie 2011, 09:48

IN BOTOSANI SUNT MULTE LUCRURI NECURATE! SPRE EXEMPLU E SI CAZUL "REGELUI GUNOAIELOR" DIN JUDET ,TABULTOC,SPONSORUL CELOR DE LA AS ROMA CARE E CERCETAT PTR EVAZIUNE FISCALA,AFACERI DUBIOASE CU BANI PUBLICI SI DE CARE NU SE MAI AUDE NIMIC

mvradulescu
mvradulescu  •  18 Octombrie 2011, 11:43

La scorul de 2 - 10 ti se mai poate pune "pata" pe o greseala de arbitraj ? Cred ca cei trei "sportivi" au gasit un loc unde sa dea frau liber instinctelor animalice si nu au nicio o legatura cu sportul, chiar daca arbitrul a "pacatuit" sau nu ! Dealtfel, nu ar fi avut nici o scuza chiar daca scorul ar fi fost strans. Pentru greselile arbitrilor exista mijloace regulamentare de corectie, pana la indepartarea din arbitraj !

mvradulescu
mvradulescu  •  18 Octombrie 2011, 11:41

La scorul de 2 - 10 ti se mai poate pune "pata" pe o greseala de arbitraj ? Cred ca cei trei "sportivi" au gasit un loc unde sa dea frau liber instinctelor animalice si nu au nicio o legatura cu sportul, chiar daca arbitrul a "pacatuit" sau nu ! Dealtfel, nu ar fi avut nici o scuza chiar daca scorul ar fi fost strans. Pentru greselile arbitrilor exista mijloace regulamentare de corectie, pana la indepartarea din arbitraj !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează