FOTBAL  »  LIGA 2  »  PARIURI

Fotbalistul prins că paria pe propria echipă, prima reacție: "Este o mare diferenţă între a juca un meci la pariuri şi a face un blat"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 18:51

Cristian Pădurariu, fotbalistul prins că paria pe rezultatele echipei sale, ACS Poli Timișoara, a vorbit despre situația sa după dezvăluirile GSP.ro din urmă cu două luni.

Atacantul de 21 de ani recunoaște că a pariat pe meciul din etapa a 6-a a Ligii a doua, de pe 8 septembrie, când Poli a luat bătaie de la Clinceni, scor 0-1. Pădurariu n-a fost inclus în lot la acea partidă.

"Totul a început în data de 13 septembrie, când domnul preşedinte Birlică m-a chemat la club spunându-mi că am jucat la pariuri, ameninţându-mă că nu o să mai joc fotbal niciodată, că o să mă dea la Poliţie şi la FRF.

În urma presiunilor şi ameninţărilor, am recunoscut că am pus un bilet cu mai multe meciuri, inclusiv meciul dintre Clinceni şi ACS Poli Timişoara, biletul nefiind câştigător. La acel meci eu nu am făcut deplasarea cu echipa, fiind accidentat. Deci nu este adevărat că mi s-a reproşat că am jucat la pariuri pe meciul cu UTA, din data de 1 septembrie 2018!", spune Pădurariu pentru Prosport.

"E diferență între a juca la pariuri și a face blat"

Pădurariu și-a recunoscut vinovăția în fața Comisiei de Integritate a FRF, care i-a dictat o suspendare de trei luni și 5000 de lei amendă.

"Sunt conştient că nu aveam ce să caut în casa de pariuri, dar este o mare diferenţa între a juca un bilet la pariuri şi a face un blat. Eu nu am influenţat niciun rezultat, dovadă fiind sancţiunea pe care am primit-o.

Le mulţumesc celor care m-au susţinut în această perioadă nu tocmai plăcută, iar cei care mă cunosc ştiu ce caracter am", a mai spus jucătorul, care acum se antrenează singur, deși e sub contract cu Poli Timișoara.

"Eu îi acord a doua şansă să vină la echipă după suspendare. Nu am ce să comentez de un jucător prins la pariuri de propria echipă. Subiectul este închis" Radu Birlică, președinte ACS Poli Timișoara

 Vezi și:

GSP LIVE VIDEO EXCLUSIV Scandal uriaș la pariuri în fotbalul românesc » Jucător filmat în timp ce paria contra propriei echipe într-un derby » Antrenorul: "Cred că încă mai avem astfel de jucători în lot"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close