FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI TIMIȘOARA

FOTO ASU Poli Timișoara și-a lansat echipamente speciale pentru comemorarea a 30 de ani de la Revoluție

Articol de - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 16:31

ASU Politehnica Timișoara a lansat două rânduri de echipament inedite care marchează începutul răsturnării dictaturii comuniste, în decembrie 1989. 

Alb-violeții vor îmbrăca de mâine, de la ora 14:00, noile tricouri, la derby-ul cu Ripensia, totodată acestea vor fi puse în vânzare iar un procent din încasări va fi donat Memorialului Revoluţiei din Timişoara. 

Noile tricouri de joc ale „Băieţilor în ghete” au pe partea din faţă mesajul „Respect ’89” iar în partea opusă stemei se află tricolorul cu mijlocul decupat, simbolul Revoluţiei începute pe Bega. Tot simbolic acestea au ca design sârma ghimpată, atât pe faţă, cât şi pe spate. 

FOTO ASU Poli Timișoara și-a lansat echipamente speciale pentru comemorarea a 30 de ani de la Revoluție


Prezenți la Memorialul Revoluţiei din Timişoara

Întreg lotul Politehnicii a vizitat azi Memorialul Revoluţiei din Timişoara, proiect întreţinut de temerarul Traian Orban. Mulţi dintre tinerii jucători nu ştiau dimensiunea a ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 30 de ani. 

Cele două rânduri noi de tricouri au luat ochii jucătorilor. Ele vor fi purtate de bănăţeni cel puţin până la finele anului calendaristic. În decembrie se vor comemora 30 de ani de la evenimentele sângeroase din 1989, care au făcut din Timişoara primul oraş liber de comunism din ţară. 

„E un moment special, într-un loc special, cuvintele ar fi prea mici, am putea să vorbim mult de ce s-a întâmplat în Decembrie 89. Mă bucur că putem şi noi să transmitem un mesaj prin evoluţiile noastre, prin echipamentul pe care-l purtăm la jocurile care urmează. Un semn de respect pentru oamenii care s-au jertfit pentru libertatea noastră şi, de ce nu, a copiilor noştri”, a spus şi Octavian Benga, tehnicianul alb-violeţilor. 

Vezi și:

Gigi Becali și Răzvan Burleanu, împăcare istorică, la sediul FRF: „Dacă nu era asta, eram praf cu fotbalul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  13 Noiembrie 2019, 17:17

Respect Poli si tuturor care se implica in acest proiect frumos.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  12 Noiembrie 2019, 18:21

Maine poimâine îl vezi și pe mititelu cu #1decembrie ziua porcului pentru sud:))))

univ_craiova1
univ_craiova1  •  12 Noiembrie 2019, 18:19

Trebuie sa facă și ei buget ca să rămână în liga 2 nu? :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează