FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL STUDENŢESC

FOTO Au ajuns la Bălăceanca :) Daţi afară de Şiman, Ferfelea şi Varga s-au transformat în "Regie Globetrotters"

Fazele hazlii au abundat în meciul de ieri // Foto: Cristi Preda +3   FOTO
Fazele hazlii au abundat în meciul de ieri // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 22:04

Ieri, în satul în care există celebrul spital de psihiatrie, fostele vedete ale Sportului şi Viitorul Axintele au pus-o de-un "nebun" 3-3.

Vineri dimineaţă, margine de Bucureşti. Plouă mărunt. Între Autostrada Soarelui şi lacul Cernica, pe drumul ce duce spre Bălăceanca, nişte băieţi încing o partidă de fotbal. Pe terenul netrasat, cu porţi ruginite, apar mulţi dintre "renegaţii" Sportului.

Ferfelea, Lazăr, Varga şi compania întîlnesc Viitorul Axintele, proaspăt promovată în "B", într-un joc de pregătire. Fără meciuri oficiale în 2013 după conflictul violent cu Şiman, "studenţii" vor să se menţină în formă şi dispută amicale cu diferite formaţii din ligile inferioare.

Ieri, au cîştigat fără să forţeze prima repriză, 2-1. Pauza e scurtată de oficialii Viitorului, urcaţi pe nişte barăci muncitoreşti: "Hai mai repede, domn' arbitru, că răcesc băieţii". După modelul Stelei, "gazdele" se hidratează pe margine. În locul pungilor cu substanţe gălbui e însă un bidon de apă de 8 litri!

Se termină egal, 3-3, dar scorul n-a interesat pe nimeni. Jucătorii ambelor echipe se grăbesc să-şi cureţe ghetele în bălţile de pe margine şi aleargă spre maşini. Pentru "Ferfe" şi colegii săi, gîndurile aleargă către vremuri mai bune, în care să fie plătiţi la zi, să fie respectaţi... Stop! "Bălăceanca" e aproape şi nu vor să pară săriţi de pe fix! :)

5 luni au trecut de la ultimul meci jucat de Ferfelea în Liga 2-a, Sportul - Dunărea Galaţi 1-0, pe 1 decembrie 2012

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Mai 2013, 19:02
Postat de mvradulescu pe 25 Mai 2013, 07:49

Sunt de acord că dl. Siman s-a purtat în afara regulamentelor și bunului simț cu jucătorii, demolând o echipă frumoasă. Pe de altă parte, verdictele pot fi date doar de oameni care au asemenea competențe ! Ar fi anormal ca omul de serviciu de la vestiarul unei echipe sa decidă care sunt titularii în următorul meci ! Uneori suntem prea pasionali și propunem soluții drastice, fără analize temeinice ...

Daca tu ii spui .."dl Siman"... . Acest individ cu comportament de raket basarabean, a castigat milioane de euro din fotbal , a eludat cum a putut legea, a distrus prin nepasare o baza sportiva, o echipa si un club !

lolica123
lolica123  •  28 Mai 2013, 08:53

Pacat de echipa aia frumoasa a sportului, care categoric ar fi promovat in Liga 1 de la anul... Pacat de meciurile nebune pe care ar fi urmat sa le faca, cum de altfel le este tipic lor... Speram sa plece siman de la echipa si sa revedem sportul pe prima scena...

thumbzilla..
thumbzilla..  •  26 Mai 2013, 23:48
Postat de ionnis pe 25 Mai 2013, 12:48

pe siman nu il mai face sandu persona non grata :))

de ce l-ar face,cand sunt "parteneri de afaceri " :))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează