FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

FOTO CraiOlguţa şi-a prezentat 5 achiziţii: "Vrem să creştem ca spectacol în joc"

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 ianuarie 2014 15:00

CS U Craiova a prezentat astăzi cinci dintre noile achiziţii ale clubului.

Dacian Varga, Răzvan Patriche, Andrei Ivan, Nemanja Latinovic şi Tome Kitanovski au îmbrăcat pentru prima oară tricoul oltenilor, iar antrenorul Ovidiu Stîngă e convins că aceştia vor aduce un aport important în lupta pentru promovarea în Liga 1.

"Sînt jucători buni care ridică nivelul echipei. Îmi doresc ca prin aceste achiziţii să creştem ca spectacol în joc. Am căutat să avem dubluri pe fiecare post, să generăm concurenţă, pentru că aceasta duce la performanţă.

Băieţii s-au integrat uşor, deşi Craiova fotbalistică e grea, dar şi foarte iubită. Le urez bun veni şi să aibă evoluţii fantastice şi să aducă bucurie suporterilor", a spus Ovidiu Stîngă.

"Vreau să joc ca la Urziceni"
Noua vedetă a echipei e Dacian Varga, rămas liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Sportul: "Îmi doresc să evoluez aşa cum am făcut-o la Unirea Urziceni, unde am cîştigat campionatul şi am jucat în Champions League. Am mai spus-o şi mă repet: nu am venit pentru liga a doua. Cînd investitorii mi-au prezentat proiectul am văzut că este unul senzaţional. Cred că ne vom bate sus în Liga 1", a spus Dacian Varga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (146)
ro.johny
ro.johny  •  17 Ianuarie 2014, 06:07

Gata! Nu mai aduceţi jucători că sunt deja prea mulţi. Aduceţi suporteri, că sunt mai puţini decât jucătorii.Să mai angajeze Lărguţa măturători la primărie, ca să-i trimită la meciuri în tribună. Hai Craiova! Haide Ştiinţa! Noi nicicând nu-ţi vom trăda credinţa! (Prietenii ştiu de ce)

machiavelliq
machiavelliq  •  16 Ianuarie 2014, 10:43
Postat de forza.stiinta pe 15 Ianuarie 2014, 15:55

fuziune nu se poate ca nu te poti uni cu unul care nu prea are nimic, are chiar datorii de 40 mil euro... dar in rest ai dreptate, doar asa poti sa scapi de brutar, dar nu-l mai sustineti, asa ii cresteti pretul la vanzare (la ce nu are)...

Prietene, eu n-am zis sa-i preia societatea cu active si pasive, dar poate lua palmaresul , stema , numele si jucatori. Cat despre sustinut, e complicata treaba , ca nu poti sa sustii universitatea craiova fara sa-l sustii indirect si pe Cap de Bou, chiar daca n-ai intentia asta. Deci mu.ianul e pe o pozitie favorabila pt el la capitolul asta.

ro.johny
ro.johny  •  16 Ianuarie 2014, 06:58

Voi căutaţi "performanţă" la CSU, aşa cum tot pentru "performanţă" a plecat Bianca de la Victor Slav la Cristea. Comportament tipic de traseistă. Cum apare unul cu "performanţa " mai mare, năvală pe el. Poate curând veţi lăsa baltă şi pe CSU Mogoşoaia, bineînţeles, pentru o "performanţă" mai mare.

Vezi toate comentariile (146)
Comentează