FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACCIDENT

FOTO Cristi Bobar, implicat într-un accident grav de circulație: „E o minune de Crăciun că mai trăiesc”

Articol de - Publicat miercuri, 25 decembrie 2019 12:17

Cristi Bobar, fostul director sportiv de la Dinamo și CFR Cluj, în prezent președinte la CSM Reșița, a fost implicat ieri într-un accident de circulație.

Oficialul de la Reșița se întorcea de la Hunedoara, unde a vorbit cu impresarul Bogdan Apostu despre niște transferuri. Accidentul a avut loc în apropiere de Hațeg, județul Hunedoara.

Bobar s-a rostogolit cu mașina de două ori apoi a căzut într-o râpă. Totul a pornit după ce un SUV care circula din sens opus a derapat și a intrat pe contrasens, lovind frontal autoturismul fostului director sportiv dinamovist, care a căzut în râpă.

„Eram inconștient si nu pricepeam ce s-a întâmplat. A fost o minune de Crăciun că mai sunt în viață. Mă dor toate, dar măcar sunt cu familia acasă. Veneam de la Hunedoara acasă la Reșița”, a declarat Bobar pentru GSP.ro.

Așa arată autoturismul lui Bobar după accident

FOTO Cristi Bobar, implicat într-un accident grav de circulație: „E o minune de Crăciun că mai trăiesc”

Cristi Bobar când activa ca director sportiv al lui Dinamo

Vezi și:

CFR CLUJ // Dan Petrescu recunoaște negocierile cu alte echipe: „Sunt singurele țări în care m-aș duce”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  25 Decembrie 2019, 23:04

Sati dea Dumnezeu sanatate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează