FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD

FOTO Detalii despre staff-ul lui Roșu la UTA » Tehnicianul va colabora cu fostul preparator fizic al lui Pițurcă

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2016 18:06

Laurențiu Roșu va semna mâine dimineață contractul cu UTA Arad și va susține primul antrenament cu formația din liga secundă, la prima experiență în postura de antrenor principal.

Antrenor secund și preparator fizic în staff-ul lui Roșu va fi Ignacio Martinez Cabrera, care a mai lucrat cu Victor Pițurcă la Al-Ittihad și alături de Cosmin Contra la Getafe, Guangzhou și Petrolul Ploiești.

Viitorul antrenor al arădenilor a venit din Spania, alături de Ignacio Martinez Cabrera și de agentul său, Ciprian Giurca, iar mâine dimineață va ajunge la Arad pentru a semna contractul și pentru a conduce primul antrenament cu fotbaliștii "Bătrânei Doamne".

Roșu a semnat un contract valabil pentru un an și are drept obiectiv promovare echipei în prima ligă, caz în care înțelegerea se va prelungi pentru încă un sezon.

Roșu, 41 de ani, este la prima experiență ca antrenor principal. Fostul mijlocaș a mai fost antrenor secund la FC Vaslui, în 2010, la Petrolul, între 2012 și 2014, și la Steaua, între 2014 și 2015.

"Luptăm să aducem un club și un oraș de tradiție pe prima scenă a României."
Laurențiu Roșu pentru GSP.RO

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  10 Octombrie 2016, 22:57

naveti sanse!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close