FOTBAL  »  LIGA 2  »  POJORÎTA - OȚELUL 4-0

FOTO Fotbal polar » Bucovina a învins Oţelul cu 4-0 pe un teren acoperit de zăpadă

Doar un derdeluș ar mai lipsi în peisaj, pe dealurile din jurul terenului +2   FOTO
Doar un derdeluș ar mai lipsi în peisaj, pe dealurile din jurul terenului

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 00:00

Ninsoarea din ultimele zile le-a obligat pe divizionarele secunde să joace într-o atmosferă de Sărbători, cu tuşe trase cu lopata.

Oţelul, fostă campioană aflată în colaps şi în coada ligii a doua, a jucat în condiţii extreme la Pojorîta, împotriva Bucovinei.

Ieri dimineaţă, sucevenii au învins categoric, 4-0, pe un teren acoperit de zăpadă! Gazdele au tras tuşele cu lopeţile şi au pus la dispoziţie mingi portocalii.

Asta după ce, în ultimele trei zile, a nins în nordul ţării. Mai ales în zona muntoasă de la poalele Rarăului, unde joacă Bucovina Pojorîta.

Viitorul este sumbru pentru gălăţeni nu doar din cauza înfrîngerii cu una dintre adversarele din partea inferioară a clasamentului. Conform portalului viata-libera.ro, managerul Cristi Munteanu şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă.

După 11-2, 7-2!

FC Braşov face spectacol în liga a doua în meciurile împotriva codaşelor seriei B2, echipe care s-au prezentat cu un lot încropit la ultimele partide.

Astfel, după un 11-2 memorabil cu Metalul Reşiţa, elevii lui Adrian Szabo au bătut cu 7-2 la Oradea pe FC Bihor. Victoriile o păstrează pe FC Braşov în bătălia pentru promovare.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  29 Noiembrie 2015, 11:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  29 Noiembrie 2015, 11:38

Superb peisajul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează