FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL GALAȚI

FOTO Imagini incredibile » Oțelul a pierdut jumătate din teren! Suprafața a fost îngrădită, jucătorii se antrenează înghesuiți

Foto: viata-libera.ro +9   FOTO
Foto: viata-libera.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iulie 2015 20:58

Oțelul trece printr-o situație greu de imaginat. Gălățenii au pierdut la instanțele de judecată jumătate din suprafața de joc a Stadionului ”Zoltan David”, unde fosta campioană se antrenează.

Viata-libera.ro susţine că Oţelul nu a ajuns la o înţelegere cu Valmas Cristiana, care a obţinut retrocedarea terenului din postura de moştenitor. Astfel, însoţită de avocatul său, de executorul judecătoresc Costel Chirică şi de jandarmi, Cristiana Valmas s-a prezentat vineri dimineaţă la stadion pentru a intra în posesia terenului pe care a devenit proprietară printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Noul proprietar a tăiat gardul din partea dinspre oraş pentru a intra pe terenul său, o suprafaţă de 1.900 metri pătraţi, pe care l-a delimitat prin punerea unor ţăruşi. Zona este de la marginea cercului din centrul terenului de joc, pînă în dreptul punctului de executare a loviturilor de pedeapsă, spre poarta din Nord, pe aproape toată lăţimea gazonului.

Astfel, cei de la Oţelul se mai pot antrena doar pe jumătatea de teren aflată în apropierea vestiarelor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
para.para
para.para  •  18 Iulie 2015, 12:10

Interesat e cu a descoperit instanta ca parcela lui madam Valmas Cristiana, se afla exact de la marginea cercului din centrul terenului de joc, pînă în dreptul punctului de executare a loviturilor de pedeapsă, spre poarta din Nord, pe aproape toată lăţimea gazonului. De ce acolo si nu mai la stanga sau mai la dreapta? Oare a descoperit Înalta Curţe de Casaţie şi Justiţie oseminte ale familiei exact pe locul ala si a decis ca parcela aia s--o dea?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Iulie 2015, 11:06

...foarte bine asa trebuie procedat ...

444001919101397
Florean Andrei  •  18 Iulie 2015, 10:31

De vină est*** Năstase cel care a scos Legea retrocedărilor în 2000. În timp ce alte ţări, precum Ungaria, au despăgubit, cu maxim 10.000 dolari la începutul anilor 90 şi cu asta basta. la noi a venit *** cu restituţia in integrum !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează