FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI TIMIȘOARA

FOTO Oficialii lui ACS Poli reacționează în războiul cu CJ Timiș » Documentele care ar atesta că echipa e continuatoarea Politehnicii Timișoara

FOTO: Gabriel Brezeanu +4   FOTO
FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 12:03

Oficialii lui ACS Poli fac eforturi disperate pentru a rezolva problemele propriei arene, după ce Consiliul Județean a blocat accesul echipei la vestiarele de pe "Dan Păltinișanu".

Aceștia au făcut publice actele conform cărora actuala echipă ar fi cea care deține palmaresul vechii echipe și că este continuatoarea Politehnicii. (vezi documentele în galeria foto) În acest mod, oficialii lui ACS sper să înduplece municipalitățile să renunțe la pretențiile legate de stadion.

Recent, Consiliul Județean Timiș a luat decizia de a-i interzice lui ACS Poli să mai folosească vestiarele și spațiile din interiorul stadionului "Dan Păltinișanu" (GSP.ro a scris despre acest subiect AICI)

Echipa care sezonul trecut a retrogradat din Liga 1 traversează momente extrem de dificile. În urmă cu o săptămână, ACS Poli rămăsăse fără antrenorul Ionel Ganea, care luase decizia de a părăsi echipa. În cele din urmă, conducerea l-a convins pe tehnician să continue la Timișoara. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1878366839126171
Dan Mitre  •  03 August 2018, 08:35

Ce se intampla cu juniorii A,ramasi fara antrenor,in 11 aug.incepe campionatul,de unde atat dezinteres fata de acesti copii!?

demolarii
demolarii  •  01 August 2018, 18:20

Adică plătesc și datoriile lui Iancu?

983732924972315
Soos Vilmos  •  01 August 2018, 12:53

Cine este *** anonim care a scris aceasta mizerie ? De unde a mai scos ca in urma cu o saptamina ACS a ramas fara antrenorul Ganea ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează