FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

FOTO Patrulater "fără patroni" » Turneu unic la Sibiu: s-au întîlnit echipele renăscute din iniţiativele fanilor

Foto: Răzvan Chelbea +6   FOTO
Foto: Răzvan Chelbea

Articol de - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 11 ianuarie 2015 22:03

Cele patru echipe româneşti renăscute la iniţiativa fanilor s-au întîlnit la Sibiu, iar fanii au cîntat şi au afişat bannere comune.

"Vrem fotbal fără patroni!", au cîntat, în cor, 1.000 de oameni prezenţi, sîmbătă, în sala Transilvania din Sibiu. A fost weekendul turneului celor patru echipe din România care s-au refondat în ligile judeţene la iniţiativa fanilor: ASU Poli Timişoara, FC Argeş 1953, LSS Voinţa Sibiu şi FC Vaslui 2002.

S-a jucat 5 plus 1, în sistem grupă, fiecare formaţie întîlnind restul de trei. Iar cîştigătoarea a fost Poli Timişoara! Cel mai impresionant moment a fost desfăşurarea a patru bannere de către gazdele sibiene, cîte unul pentru fiecare echipă prezentă.

"Toate cele patru galerii au cîntat pînă au răguşit. S-au afişat bannere comune şi mesaje antipatroni. Vom relua totul la anul" ( Florin Dobre, preşedinte FC Argeş 1953)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
allez_tm
allez_tm  •  12 Ianuarie 2015, 12:31
Postat de whiteredarad pe 12 Ianuarie 2015, 09:42

Pe UTA ati uitat-o,suna mai bine vasluiul ! Am pierdut o ocazie sa le-o tragem,din nou,lui poli

pentru că voi ați ales calea ușoară. Cei din Vaslui sunt într-o situație mult mai grea și au demonstrat că se poate fără bani de la primării...

zidane92
zidane92  •  12 Ianuarie 2015, 11:43
Postat de whiteredarad pe 12 Ianuarie 2015, 09:42

Pe UTA ati uitat-o,suna mai bine vasluiul ! Am pierdut o ocazie sa le-o tragem,din nou,lui poli

UTA BD e deja la alt nivel,e club de liga 3 si se bate sa promoveze in liga 2 ,deja pe hartie e club profesionist,afiliat la frf! Cele 4 cluburi sunt povesti frumoase ,sustinute exclusiv de fani,cluburi aflate in liga 4 ,ASU e o super echipa si va promova sigur in liga 3,problema e ca de aici incolo trebuie bani si nu cred ca o peluza(desi m-as bucura ca Druckeria sa reuseasca,e galeria din Romania pe care o admir cel mai mult,desi ca dinamovist sunt "dusmanul" lor)poate sustina doar prin eforturi proprii o echipa de liga 3!

adicn
adicn  •  12 Ianuarie 2015, 11:18

Felicitări pentru inițiativă !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează