FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

FOTO Primele detalii despre CS U Craiova » Ce funcţie va ocupa Craioveanu, care vor fi imnul echipei şi stema clubului

captura Digisport
captura Digisport

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 iulie 2013 15:04

Olguţa Vasilescu a susţinut în această dimineaţă o conferinţă de presă în care a anunţat primele detalii despre noua echipă din Craiova.

Astfel, Gică Craioveanu va fi director de imagine, iar Pavel Badea va fi şi el în club chiar dacă nu s-a stabilit exact pe ce poziţie. De asemenea, imnul echipei va fi "Cîntec pentru Oltenia".

Primarul Craiovei a continuat: "Va fi înscrisă o singură echipă în campionat, nu cred în celălalt proiect. Pe «Ion Oblemenco» vor juca echipa municipalităţii şi cele de juniori. CS U Craiova va avea un buget de 1.5 milioane de euro şi obiectiv promovarea în Liga 1".

La conferinţă a participat şi Erik Lincar, viitorul antrenor al craiovenilor, care a oferit primele declaraţii: "Sînt onorat şi fericit că voi antrena Craiova. Această echipă trebuie să se relanseze şi să realizeze din nou rezultate notabile. Sper să reuşesc rezultate foarte bune la Craiova".

În această vară oltenii vor merge într-un cantonament în Serbia şi unul montan în România.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (118)
robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  05 Iulie 2013, 10:51
Postat de tardelli pe 04 Iulie 2013, 18:52

Sa ne aducem aminte si de Pavel Badea putin.. Cand juca prin Asia cine ii administra lui banii prin 1995 ?Ia ghiciti ? Antonie Solomon ,fostul primar si inamicul lui Mititelu.Pe vremea aia ,prin 1995 Solomon inca nu scosese capul in viata publica.

stai linistit ca era destul de cunoscut.era directorul comechimului,ce detinea toate spatile comerciale din centrul craiovei si nu numai.dar administrarea banilor lui badea,a fost benefica pt badea,pt ca solomon ia cumparat destule pt finul lui in aceea perioada.relatia dintre ei sa racit cind pavel badea a inteles ca SOLOMON nu vrea sa ajute echipa sub pretextul ca mititelu este finantator.SOLOMON vroia sa ajute craiova,dar doar in termeni lui,iar mititelu nu a acceptat ,pt ca ca si acum el chiar crede ca universitatea este butiqul familiei lui.este hilar modul in care mititelu cere sprijinul suporterilor,cind el a plecat la severin pt ca asa a vrut el.FORTA STIINTA.

bestfox
bestfox  •  04 Iulie 2013, 19:57

Cand il aduci antrenor pe Linkar si anunti cantonamente in Serbia si Romania bugetul tau e spre 0.

tardelli
tardelli  •  04 Iulie 2013, 18:52

Sa ne aducem aminte si de Pavel Badea putin.. Cand juca prin Asia cine ii administra lui banii prin 1995 ?Ia ghiciti ? Antonie Solomon ,fostul primar si inamicul lui Mititelu.Pe vremea aia ,prin 1995 Solomon inca nu scosese capul in viata publica.

Vezi toate comentariile (118)
Comentează