FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBALUL MIC

FOTO Românii reinventează fotbalul » O fată a fost căpitan şi a purtat numărul 10 într-un meci oficial de băieţi

Foto: Facebook +5   FOTO
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2015 17:29

Clubul de fotbal al lui Alexandru Lazăr, mijlocaşul lui ACS Poli Timişoara, a pus o fată căpitan într-un meci masculin.

Fotbal Club Alexandru Lazăr, care joacă în campionatul de juniori la categoria 2002, a băgat-o în teren pe Ana Blacioti, deşi meciul s-a jucat la băieţi.

Mai mult, tînăra de 9 ani a purtat banderola de căpitan şi numărul 10 pe tricou în respectivul meci cu FC Voluntari disputat pe stadionul Aversa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10204068641111024
Laurentiu Muntean  •  30 Septembrie 2015, 19:24

Este ceva regulat in alte tari , mai ales in Nord America. Antrenez in Canada si aici este ceva normal. Am jucat la turneu in USA si unul din jucatorii echipei International FC era o fata la categoria 2004. Deci romanii nu au inventat nimic nou in fotbal cu acest fapt.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează