FOTBAL  »  LIGA 2  »  ȘOIMII PÎNCOTA

FOTO Şoimii Pîncota s-a antrenat ieri la marginea oraşului, printre mărăcini şi bovine: "Cine l-a pus pe ăla cu vacile să vină chiar cînd ne antrenam?!" :)

Foto: Vali Goran (aradon.ro) +3   FOTO
Foto: Vali Goran (aradon.ro)

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 00:00

În lipsa unui teren pentru desfăşurarea antrenamentelor fizice, tehnicianul Ionuţ Popa şi-a dus jucătorii să alerge la marginea oraşului Arad, printre mărăcini, boscheţi şi o cireadă de vaci!

"Cine l-a pus pe ăla cu vacile să vină chiar atunci? Peste mărăcini treceam noi, nu era problemă... Acolo sînt nişte alei făcute de oamenii care trec prin acea zonă", a spus în glumă antrenorul "şoimilor".

Fotbaliștii s-au văzut nevoiţi să alerge pe acel cîmp, după ce terenul pe care se pregăteau de obicei este folosit acum pentru atletism, iar o parte din exerciţiile fizice se fac la Arena " Ionuţ Popa", care îi aparţine antrenorului principal. Din lipsa banilor, echipa nu a putut efectua un stagiu de pregătire în țară sau în străinătate nici în vară, nici acum.

Elevii lui Popa nu mai cred în proiectul de la Pîncota şi 8 jucători deja au plecat, supravieţuirea echipei în divizia secundă devenind aproape imposibilă. "E foarte greu să-i ţii pe fotbaliști în condiţiile astea. Opt dintre ei deja au plecat, iar alţi doi vor să îşi rezilieze contractele. Cred că dacă eu plec, se termină cu totul, aşa ştiu de la primar", a spus cu părere de rău Ionuţ Popa.

10este locul ocupat de Şoimii Pîncota în Seria B2, la finalul sezonului de toamnă

"Avem condiții minunate, nici în Champions League nu găsești așa ceva!"
Un jucător de la Șoimii, pentru aradon.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
iris.aura
iris.aura  •  13 Ianuarie 2016, 11:14

Pacat ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează