FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA

FOTO Suporterii lui ASU Poli Timișoara au deszăpezit terenul pentru jucători

Foto: ASU Poli +2   FOTO
Foto: ASU Poli

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 18:37

Divizionara secundă ASU Politehnica nu s-a reunit în cele mai bune condiţii. La baza de antrenament a „Băieţilor în ghete” terenurile au fost acoperite de zăpadă, fapt care i-a determinat pe suporterii echipei timişorene să se mobilizeze.

„Politehnica a reînceput pregătirile săptămâna aceasta dar starea terenului sintetic de la Baza 2 este departe de necesităţile echipei.

Astfel, pentru a le crea «Băieţilor în Ghete» condiţii adecvate de antrenament, mâine, 12 ianuarie, începând cu ora 12.00, Peluza Sud Timişoara convoacă toţi suporterii polişti la Baza 2, pentru o acţiune de comună de deszăpezire a terenului!”, a fost mesajul suporterilor distribuit ieri seară pe reţelele de socializare.

Sâmbătă la amiază mai mulţi voluntari dintre fanii grupării susţinute şi financiar de suporteri au venit dotaţi cu lopeţi pentru a elibera de nea terenul sintetic pe care elevii lui Cosmin Petruescu trebuie să se pregătească.

ASU Poli e cea mai bine clasată timişoreană din eşalonul secund, fiind pe locul 11 în pauza de iarnă, cu 25 de puncte adunate.

Citește și:

EXCLUSIV / OFICIAL Clubul de tradiție și-a recuperat palmaresul și își schimbă denumirea! » Primele reacții oficiale: "Vă anunțăm cu bucurie că s-a rezolvat"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează