FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

FOTO&VIDEO Inspirat din arta lui Brâncuşi » Imagini spectaculoase cu viitorul stadion al Craiovei

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 13:00

Primăria Craiova a prezentat astăzi macheta stadionului care urmează să se construiască în locul actualei arene "Ion Oblemenco".

Stadionul ar urma să aibă o capacitate de 40.000 de locuri şi cele mai moderne dotări tehnice, rivalizînd cu Arena Naţională. Oltenii vor beneficia de un adevărat complex sportiv.

Se estimează însă că viitoarea arenă din Craiova va "înghiţi" cam jumătate din cele 240 de milioane de euro cît a costat ridicarea Arenei Naţionale.

Arhitectura viitorului stadion din Bănie va fi inspirată din opera sculptorului Constantin Brâncuşi, iar construcţia va începe din primăvara anului viitor. Primarul Olguţa Vasilescu a declarat că speră ca arena să fie gata pînă la finalul mandatului său.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (187)
olteanftw
olteanftw  •  17 Mai 2013, 14:08

Fortza Stiinta

petrusm
petrusm  •  17 Mai 2013, 10:22

Lucrurile CU ADEVARAT DE VALOARE MERITA APRECIATE SI REPECTATE.. RESPECT STIINTA CRAIOVA , CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI . UN STADION PE MASURA IUBIRII INFINITE A MILIOANELOR DE SUPORTERI DIN TOATA LUMEA ..

razzvy91
razzvy91  •  17 Mai 2013, 02:12
Postat de stampede pe 16 Mai 2013, 23:23

Proiectul arata superb. Dar sa fim seriosi cine crede ca se va construi asa ceva in Craiova. E doar munca unui arhitect care a vrut sa-si faca reclama. Dar nu cred ca se va realiza acesta. E mult prea complex si ar costa o caruta de bani. Ma indoiesc de faptul ca municipalitatea are 120 milioane de euro sa scoata pentru un stadion ca asta. Sa ne gandim la ce incasari are Bucurestiul si abia s-au scos bani. In schimb daca s-ar face asa ceva. Cum arata in poze. Nu ca va fi cel mai frumos stadion din Romania, ci unul din cele mai frumoase stadioane din lume. Proiectul e frumos, dar asta e stadion tipic pentru cluburi mari, iar la Craiova nu se stie daca va mai exista vreo echipa. Parere mea.

zi-mi si mie numele arhitectului daca si-a facut reclama...Ar trebui sa stii daca afirmi asta...Dar nu stii,numai ca asa sunteti unii,va place sa faceti afirmatii asa de dragul de a scrie ceva!!!...

Vezi toate comentariile (187)
Comentează