FOTBAL  »  LIGA 2  »  BUZĂU - BRĂILA

FOTO + VIDEO Scene reprobabile după Gloria Buzău - Dacia Unirea Brăila: "Ne-au scuipat și ne-au înjurat! Ion Viorel și-a adus oamenii să facă scandal"

FOTO: Captura DigiSport
FOTO: Captura DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 22:20

Gloria Buzău a câștigat azi meciul de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, scor 1-0, în Seria 1 a Ligii a 2-a. Oaspeții au avut însă un gol anulat eronat pe motiv de ofsaid. La finalul jocului au avut loc evenimente care nu au ce căuta la un meci de fotbal.

VEZI VIDEO

Antrenorul oaspeților, Alin Pânzaru, dar și ofițerul de presă Florin Marcu au fost scuipați și înjurați chiar înainte ca tehnicianul brăilenilor să ofere un interviu televiziunii deținătoare a drepturilor TV. Ei susțin că apoi, la vestiare, au fost în pericol să fie agresați fizic. 

Unul dintre oamenii care au ajuns pe teren fără să aibă dreptul l-a scuipat pe antrenorul oaspeților, lucru surprins de camerele de luat vederi. Intervenția "în forță" a gazdelor a fost oprită de observatorul meciului, care încă mai era pe teren. 

"Ion Viorel (n.r antrenorul gazdelor) a făcut ce a făcut și a scos de pe teren forțele de ordine. Când mergeam să dăm interviu la televiziunea care are drepturile TV, el și vreo 10 oameni, care nu știu cum au ajuns pe teren pentru că nu erau oficiali ai gazdelor, au venit și ne-au înjurat.

Nu pot să vă reproduc modul în care ne înjurau. E ceva de nedescris. Au început să ne scuipe. La vestiare căutau ceartă, Ion Viorel își trimitea săgețile în față ca să nu pară că el e cel care cauta scandal", a zis Florin Marcu, ofițer de presă Dacia Unirea, pentru GSP.RO.

Declarațiile de la meciul tur i-au enervat

Antrenorul gazdelor a fost deranjat de unele declarații ale brăilenilor din tur, când Brăila s-a impus cu 2-0. Atunci oficialii celor de la Brăila au ieșit public și nu s-au ferit să atragă atenția asupra evoluției adversarilor, despre care ar fi afirmat că s-au dat la o parte. 

"Noi am venit aici să jucăm fotbal , nu box așa cum voiau ei. Se poate vedea pe imagini ce s-a întâmplat. Pe tot parcursul interviului au stat în spatele camerei și l-au înjurat pe antrenorul nostru. Nu e normal așa ceva. Ce căutau oamenii ăia pe teren?", a mai zis Florin Marcu. 

Conducerea celor de la Dacia Unirea Brăila așteaptă să vadă raportul observatorilor pentru a decide cum va acționa mai departe. Șefii clubului consideră că astfel de fapte n-ar trebui să se mai întâmple pe vreun teren de fotbal. 

faza
Captură Liga2.ro: Necoară a bătut scurt lovitura liberă, în stânga, mingea e centrată de Roșu, la bara a doua, unde Dima a urcat (numărul 15), acesta a marcat pe lângă portar, însă golul este anulat, deși fotbalistul era cu cel puțin un metru în fața lui Ghiță (numărul 11)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
913938982056735
Natalita Danaila  •  27 Martie 2016, 21:10

Vrem sa stim si noi ce masuri v-a lua FRF in privinta actului huliganesc a -l antrenorului ION VIOREL si celor persoane care au scuipat si injurat. Fotbalul inseamna cu totul altceva...disciplina?? Unde se gaseste aici pina cind si arbitri au fost unsi si cine stie ...

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  27 Martie 2016, 11:31
Postat de tzusti_reloaded pe 27 Martie 2016, 01:18

BAH DE CE AIUREZI..VEZI CA E MECIUL INTEGRAL PE YOUTUBE.. NICI VORBA DE CE SPUI TU.. O SA VEZI SI FAZA CAND AU INTRAT O VINE LA PASCUT CUM STRIGAU UNI.. DINAMO.. DINAMO.. CURAJ..DACA N AI VAZUT MECIUL..TACI NICI MACAR PE REZUMATUL DE 8 MIN N AM AUZIT LESINATII PRO .. O VINA

tu ai vazut rezumatul video la pc iar sonorul il aveai de la meciul dinamo-steaua de acum cand se auzeau numai dinamovistii si razlet cei 50 de ultrasi nord ..ba,cand te uiti la rezumat lasa baaa sonoru de la rezumatu-l ala ..asa cand te incurci in gadgeturi si postezi dupa multe device-uri dai rateuri ...

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  27 Martie 2016, 08:53
Postat de krnevic pe 27 Martie 2016, 00:59

Pai au dat nume mari Rapidu ca drept dovada ca sumudica va iesi campion anu asta in liga 1 iar celalalt ionel ganea va luat poate cele 3 puncte cu voluntari care vor fi considerate fatale la finalu acestei editii. HAHAHAHAHA

Ba scarnevici ,din cauza ta si a celor ca tine (cu grave probleme de gramatica si nu numai) ia toata lumea peste picior galeria Rapidului.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează