FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO II - CSMS IAŞI 0-0

FOTO Viitorul cîinilor » Iaşul, egal cu cea mai tînără echipă din primele trei ligi!

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 martie 2012 17:51

Lunga pauză competiţională nu a fost de bun augur pentru Dinamo II şi CSMS Iaşi. La primul meci oficial din retur cele două formaţii au prestat un joc modest, din care a lipsit ingredientul principal al unei partide de fotbal: golul.

Cu o zi înainte de debutul în returul ligii secunde, Ion Marin, tehnicianul celor de la Dinamo II a primit o grea lovitura. La ultimul antrenament al cîinilor mici, Nelu Bucă, principala gură de tun a echipei secunde din Ştefan cel Mare, a căzut la datorie, acuzînd o lovitură la piciorul stîng. Cum şi Mihai Bitez, celălalt atacant de bază din lot a lipsit, fiind suspendat, antrenorul alb-roşiilor a fost nevoit să improvizeze şi să înceapă partida cu CSMS Iaşi cu doi debutanţi în avanposturi, Mazarache şi Lemac. Pe lîngă aceştia în primul unsprezece dinamovist şi-a făcut apariţia şi alt junior, Antonio Ursache.

Ionuţ Popa a pus accent pe jucătorii cu experienţă, ce au adunat multe partide în prima divizie. Cu Hăisan, Onofraş, Nalaţi sau Herghelegiu, ieşenii păreau că nu vor avea probleme în a se întoarce cu trei puncte din Bucureşti. Debutul partidei s-a înscris ăn registrul normalităţii, cu jucătorii Iaşiului la timona jocului. Mereu cu balonul în posesie, moldovenii au dominat copios primul sfert de oră, fără să reuşească să ameninţe poarta lui Pena.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează