FOTBAL  »  LIGA 2  »  OMOLOGARE

FRF va reomologa stadioanele pe care se desfăşoară jocurile din Liga a II-a

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2009 00:00

Direcţia Competiţii din cadrul FRF a anunţat că stadioanele pe care se desfăşoară meciurile din Liga a II-a vor fi reomologate ca urmare a unor neconformităţi şi abateri de la condiţiile de omologare, informează site-ul oficial al federaţiei.

Reomologarea va avea loc între 14 şi 23 decembrie 2009 şi va avea ca scop evaluarea stării infracstructurii sportive şi generalizării sistemului de licenţiere la nivelul Ligii a II-a.

Pentru buna desfăşurare a acţiunii, cluburile respective, împreună cu delegatul FRF, vor stabili data şi ora reomologării, astfel încât toate persoanele interesate să fie prezente, iar stadionul să fie pregătit în mod corespunzător.

De asemenea, părţile vor stabili dacă toate datele şi informaţiile cuprinse în procesele verbale de reomologare a stadioanelor sunt exacte şi se bazează pe planurile de amplasament şi construcţie ale acestora, precum şi pe măsurători precise efectuate cu instrumente standardizate. În măsura în care este posibil, pentru măsurători se va solicita şi spijinul instituţiilor judeţene sau locale de metrologie.

După reomologare, delegaţii vor transmite documentele de omologare prin poştă, către FRF - Direcţia Competiţii. Cheltuielile reomologării stadioanelor vor fi suportate de cluburi.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  11 Decembrie 2009, 23:55

nu ati inteles?E timpul ca mos craciun sa-si umple sacu'...

 •  11 Decembrie 2009, 18:09

delegatii F R F se vor intoarce la capitala cu caltabosi carnati sunci,pai vine MOS CRACILA

 •  11 Decembrie 2009, 17:17

-astia chiar ca sunt zevzeci; acu la sfarsit s-au gasit sa omologheze!? asta s-ar putea face, eventual, la primavara dar, legal, ramane omologarea facuta la inceputul campionatului...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează