FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACCIDENTARE

Gabi Tamaș, detalii HORROR despre accidentare: „Mi-a trosnit piciorul înăuntru!” + anunț incredibil: „Luni vreau să joc, înainte de operație”

Gabi Tamaș (36 de ani), fundașul central al lui U Cluj, s-a accidentat în partida de debut pentru „șepcile roșii”, victoria cu 1-0 împotriva lui Aerostar Bacău. Fundașul central a suferit o ruptură de menisc. +15   FOTO
Gabi Tamaș (36 de ani), fundașul central al lui U Cluj, s-a accidentat în partida de debut pentru „șepcile roșii”, victoria cu 1-0 împotriva lui Aerostar Bacău. Fundașul central a suferit o ruptură de menisc.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2020 21:37 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 22:33

Gabi Tamaș (36 de ani), U Cluj, s-a accidentat în partida de debut pentru „șepcile roșii”, victoria cu 1-0 împotriva lui Aerostar Bacău. Fundașul central a suferit o ruptură de menisc. Deși anunță ca se va opera marți, fostul jucător de la FCSB și Dinamo își dorește să joace luni, cu ASU Poli Timișoara.

Am ruptură de menisc, da. Am programat deja operația marți, dar eu încerc să joc luni, dacă nu mă mai doare așa tare. Fac tratament, am făcut sală, pentru a-mi crește masa musculară. Nu s-a umflat nici atunci și nici acum nu este umflat. S-a rupt meniscul de tot și-l voi scoate. 

Dacă încerc să-l lipesc, voi absenta 4 luni. Așa, lipsesc vreo 3 săptămâni, maxim. M-am sfătuit cu medicii. Nu mi s-a înfipt piciorul, așa cum s-a scris, mi-a trosnit piciorul înăuntru, în aer. N-am mai simțit niciodată așa ceva!”, a spus Tamaș la „Digi Sport Special”.

FOTO Accidentarea lui Tamaș în Aerostar Bacău - U Cluj 0-1

+11 FOTO
  • Foto: capturi Telekom Sport

Clasament Liga 2:

Citește mai multe știri din Liga 2:

Mutare de urgență a lui Mititelu, după ce FC U Craiova și-a pierdut toți portarii pentru prima etapă

Au venit ultimele rezultate ale testului COVID-19 la FC U Craiova » Ce se întâmplă cu meciurile cu Csikszereda și Ripensia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
traian_v
traian_v  •  06 Septembrie 2020, 23:03
Postat de bodrin pe 03 Septembrie 2020, 23:08

Postați numai prostii. Nici n-ați observat că Sorana Cârstea a trecut de Konta și e în turul al III-lea la US Open!

Dar Halepoaica ce a facut?

joze_maurinio
joze_maurinio  •  04 Septembrie 2020, 00:19

O sticla de tuica si una de whisky inainte de meci si nici nu mai simti meniscul, muschii , oasele. Sa vezi ce joaca Tamas, si nici nu lipseste de la nici macar un meci. Nu da cu bere ca se umfla drojdia, da cu d-asta fina, poti si cu coniac mai Tamase, ca esti la fel ca vinul, cu cat imbatranesti cu atat te strici mai mult. Acum, problema e sa nu-l urcati la volan dupa ce bea tratamentul, ca face Cluj-Bucuresti intr-o ora, de zici ca-i pilot de avion.

rockyus
rockyus  •  04 Septembrie 2020, 00:15
Postat de cpt.ahab pe 03 Septembrie 2020, 23:17

Cam asta am vrut să postez și eu, dar mă bucur că mai sunt și alții. Excelentă performanța Soranei!

A inceput US Open?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează