FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Gabi Tamaș i-a surprins pe toți! Nu merge la Dinamo sau Craiova, ci în Liga 2 » Ce echipă a ales fundașul

Gabi Tamaș a semnat cu Universitatea Cluj
Gabi Tamaș a semnat cu Universitatea Cluj

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 17:16 / Actualizat duminica, 02 august 2020 17:16

Gabi Tamaș (36 de ani), rămas fără club la finalul lunii iunie după despărțirea de Astra Giurgiu, a ales să meargă în Liga 2, la Universitatea Cluj.

„Șepcile roșii” au anunțat transferul fundașului central pe site-ul oficial. „Transferul verii în fotbalul românesc: FC Universitatea Cluj a bătut palma cu Gabriel Tamaş, cel mai bun fundaș central din România. Cu 66 de prezențe în naționala României și 101 meciuri în trei dintre cele mai mari campionate din Europa, Tamaș va fi turnul de control al defensivei noastre în noul sezon”, notează clujenii.

Sunt încântat de venirea la „U”. Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România. M-a atras faptul că aici este un club de tradiție, cu o istorie atât de lungă. Potențialul acestei echipe este uriaș și pot spune că FC Universitatea Cluj merită să ajungă iar sus, în prima ligă, acolo unde îi este locul, iar la asta vreau să contribui și eu. Mi-ar plăcea să mă retrag din fotbal de la „U”, ar fi un lucru frumos - Gabi Tamaș, după ce a semnat cu Universitatea Cluj

A refuzat ofertele din Liga 1 

În ultimele săptămâni, Tamaș a purtat negocieri cu oficialii lui Dinamo și atingerea unui acord părea iminentă, însă tratativele au picat și fundașul a decis să se reorienteze! Totodată, Tamaș a fost dorit și de CS Universitatea Craiova, fiind pe placul finanțatorului Mihai Rotaru. 

Stoperul a jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Galatasay, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa și Astra Giurgiu.

300.000 de euroeste cota de piață a lui Gabi Tamaș, conform Transfermarkt

23 de meciuria strâns Gabi Tamaș pentru Astra sezonul trecut

Citește mai multe știri din Liga 2:

CALCULE » Dramatism maxim în Liga 2! Toate scenariile pentru promovare

Fanii Rapidului au făcut spectacol înaintea meciului cu Turris! Atmosferă incendiară în Regie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
remarque
remarque  •  03 August 2020, 13:56

Tamas e o forta a naturii. Chiar daca sta la baute toata noaptea, de dimineata e cel mai tare de pe teren. Un jucator care putea ajunge mult mai sus decat a ajuns. Inainte de pandemie, era cel mai in forma fundas central roman si nu putea lipsi din nationala, chiar la anii pe care ii are. Sa vedem daca mai are ambitie, poate sa bifeze o promovare pe final de cariera sau chiar un rezultat bun in Cupa Romaniei. La U au mai fost fotbalisti cu o viata extra-sportiva bogata. Au fost iubiti si respectati cata vreme au pus suflet pe teren. Asta se vrea de la Gabi Tamas. Sa puna suflet si sa insufleteasca o echipa care isi cauta drumul. Haide U!

creeperno
creeperno  •  02 August 2020, 23:30

Nu-i problema caci ii avem pe ehmann si puljic care au jucat bine azi

cornelconasu
cornelconasu  •  02 August 2020, 19:42

Acum...se pare că doar pe U Cluj a reușit să o ...”îndoaie” ! U Cluj are suporteri dar nu se compară cu Dinamo sau Craiova ! Apoi cred că în Liga I nu mai putea face față, are și o vârstă , iar dacă ....O ZI scapă la pahar, s-a terminat !!! Nu îi dau mai mult de 3 luni la U Cluj !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează