FOTBAL  »  LIGA 2  »  RIPENSIA TIMIȘOARA

Gabi Torje, situație de neimaginat! A ajuns să se antreneze cu Ripensia Timișoara: „Ne-a rugat frumos”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 19:15

Gabi Torje (29 de ani) traversează un moment dificil al carierei. Rămas fără echipă după despărțirea de Sivasspor, pe 1 iulie, mijlocașul se antrenează alături de Ripensia Timișoara, locul 14 în liga secundă.

Vremurile în care Udinese plătea 5 milioane de euro pentru fostul dinamovist sunt doar amintiri îndepărtate. Cândva un pilon al echipei naționale, Torje a cerut permisiunea să se antreneze alături de Ripensia Timișoara până în momentul în care își va găsi un nou contract.

Se pregăteşte cu noi până îşi va găsi un angajament. E de vreo trei zile la antrenamente cu noi. Ne-a rugat frumos dacă se poate pregăti cu noi şi nu am avut nimic împotrivă”, a spus Dumitru Mihai, președintele celor de la Ripensia, potrivit Prosport.

Totuși, oficialul bănănțenilor a respins varianta ca Torje să continue la formația timișoreană.

De-a lungul carierei, Torje a mai jucat pentru CFR Timișoara, Poli Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Groznîi, Karabukspor, și Sivasspor.

Vezi și: 

FC ARGEȘ // VIDEO Ionuț Badea a fost prezentat oficial: „Am un obiectiv asumat, nu neapărat impus”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
zizu
zizu  •  12 Octombrie 2019, 10:58
Postat de Mihaita Agramatul pe 12 Octombrie 2019, 08:26

Acest "mega jucator" e exact ce ii trebuie lui dinamo. S-ar integra perfect, in ideea ca el e o non valoare si s-ar integra in echipa non valoare plina de non valori, Dinamo. ahahahahha

Agramatu,rămâne tot agramat!

vasy86le
vasy86le  •  12 Octombrie 2019, 10:12

Hai acasa, caine!

100605681345552
Ionescu Ioan  •  12 Octombrie 2019, 09:52

E trist ,sa ajungi in situatia asta la 29 de ani si ca el atatia tineri promitatori ajunsi neica nimeni ,pacat pentru el ,pacat pentru fotbalul romanesc,daca ar fi fost serios nu ajungea aici.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close