FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

Gabriel Torje a decis! Unde va evolua fostul jucător al lui Dinamo în 2024

Gabriel Torje, sursa: facebook Concordia Chiajna
Gabriel Torje, sursa: facebook Concordia Chiajna

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 19:08 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 21:11

Gabriel Torje (34 de ani) joacă la Concordia Chiajna de la începutul acestui sezon, iar fostul mijlocaș al lui Dinamo a anunțat unde va evolua în prima parte a acestui an. 

Torje va rămâne în liga a doua și va continua la Chiajna, formație care își propune accederea în play-off și promovarea în Superliga.

Bergodi a dat din casă, de la discuțiile cu Horațiu Moldovan: „Asta l-am sfătuit să facă. Mă bazez pe el”
RAPID
Bergodi a dat din casă, de la discuțiile cu Horațiu Moldovan: „Asta l-am sfătuit să facă. Mă bazez pe el”

Gabriel Torje continuă în liga a doua: „Au fost niște discuții la nivel de impresari”

Contractul lui Torje cu Concordia Chiajna expiră la finalul acestui sezon. Mijlocașul va încerca să contribuie la promovarea în prima ligă a echipei sale.

„E perioada cea mai grea din an pentru toți fotbaliștii, dar e o perioadă necesară. Mai sunt câteva săptămâni până când se reia sezonul. Vom încerca să intrăm în play-off.

Au fost niște discuții la nivel de impresari, dar nimic concret. Eu am contract aici până în vară. Vom vedea după ce va fi. Eu mă gândesc la ce am de făcut la Chiajna.

Îmi doresc să promovăm, ăsta e obiectivul principal. Sunt mai multe echipe care se bat la play-off, dacă intri în play-off, orice e posibil”, a declarat fostul jucător al lui Dinamo, pentru digisport.ro.

Torje nu a înscris încă pentru Chiajna

Mijlocașul a jucat 7 meciuri în tricoul Concordiei, însă nu a înscris și nu a oferit vreun assist. În 2011, Dinamo îl vindea la Udinese pentru 5 milioane de euro.

Concordia Chiajna ocupă locul 8 în liga a doua și are 22 de puncte după 15 meciuri. Ocupanta locului 6, Viitorul Târgu Jiu, are un punct în plus. Echipa lui Torje va juca primul meci oficial în acest an pe teren propriu, împotriva Ceahlăului, în weekend-ul 24-25 februarie. 

Crescut de Poli Timișoara, Gabi Torje a mai trecut prin carieră pe la CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Groznîi, Karabukspor, Sivasspor, Larisa, Bandirmaspor, Farul și Genclerbirligi.

150.000 de euroeste cota lui Gabi Torje, conform Transfermarkt.

Citește și alte știri:

A jucat la Rapid și îi avertizează pe giuleșteni: „Ar fi o pierdere. Ar rămâne descoperiți”

„Copilul” lui Hagi propune o mare reformă: „Poate ajuta fotbalul românesc să se ridice. Îl văd antrenând naționala, de el avem nevoie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează