FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

GALERIE FOTO 10 croșee în barba CS U » Mititelu a publicat documentele de pe masa DNA: "Acte, nu vorbe! Vă mai întrebați acum care e adevărata Craiova și care e clona?"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 21:14

 Adrian Mititelu își continuă războiul cu CS U Craiova, echipa  pe care o acuză că a furat identitatea adevăratei Știința. FC U Craiova, clubul dezafiliat de FRF în 2011, figurează în continuare la UEFA drept echipa cu palmaresul alb-albastru. 

"Clonatii tradatori sunt sah-mat! Sunt acte care confirma indubitabil ca FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA este continuatoarea clubului infintat in anul 1948 ! Am gasit si acordul dat de institutia de invatamant UNIVERSITATEA din CRAIOVA pentru privatizarea clubului de fotbal in anul 1991! Toate aceste documente incendiare le voi depune maine la DNA dar si in procesele cu marca de la ICCJ si cel cu palmaresul de la Tribunalul Dolj!", anunțase luni Mititelu pe contul său de facebook. 

El a revenit și a publicat cele 10 documente (vezi galeria foto) pe care le-a dat pe mâna procurorilor, însoțindu-le de următoarele explicații: 

"Documentele arata urmatoarele:

  • Actele in cauza demostreaza fara putinta de tagada ca actualul Clubul Sportiv de Drept Public UNIVERSITATEA din Craiova condus de Badea nu are niciun drept la activitatea fotbalistica inca din anul 1990! Si prin urmare Badea se face vinovat de grave fapte de fals si abuz!
  • In anul 1991, ulterior, dupa ce sectia de fotbal a clubului Universitatea Craiova s-a separat de celelealte sectii, aceasta activitate fotbalistica s-a privatizat constituindu-se in Societatea Comerciala FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA S.R.L!
  • Intreaga procedura juridica de transformare s-a derulat cu respectarea legislatiei in vigoare , instanta de judecata si registrul comertului au aprobat aceste operatiuni juridice.
  • De asemenea, institutia de invatamant Universitatea din Craiova si-a dat acordul de transformare a clubului de fotbal Universitatea in societate comerciala!
  • Nu in ultimul rand, ADUNAREA GENERALA A FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA formata din jucatori, antrenori, conducatori, reprezentatii Universitatii etc au votat in unanimitate!
  • Consiliul de Administratie al FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA SRL era compus din 5 membri, un reprezentant al Universitatii, un reprezentant al PRIMARIEI MUNICIPIULUI CRAIOVA si trei reprezentantii ai clubului.
  • Revoltator este faptul ca cei care au participat activ in procedura de privatizare a clubul sunt din randul majoritatii celor care s-au implicat in infiintarea clubului CSU, totodata renegand adevarata U Craiova!
  • Personajul principal al privatizarii clubului Universitatea Craiova in anul 1991 este nimeni altul decat Marcel Popescu, persoana care in prezent se afla inrolat la clubul fantoma si care blameaza in mod penibil istoria juridica a clubului de fotbal Universitatea Craiova!
  • Odata cu infiintarea acestei societatii comerciale in anul 1991, institutia Universitatea din Craiova a pierdut orice drept cu privire la echipa de fotbal, nume, activitate fotbalistica ,etc.
  • Ulterior, in anul 1994, clubul s-a reorganizat in asociatie non profit in urma cerintelor Ministerului Sportului prin Ordinul 292/1992.
  • In anul 2002 clubul s-a transformat din nou in societate comerciala, in baza legii 69/2000."

 

Gazeta Sporturilor a anunțat la finalul anului trecut că în 2017 vor începe audierile într-un caz cu iz penal, în care procurorii vor investiga detaliile înfiinţării actualului club din Bănie, CSU Craiova, afilierea acestuia la FRF, dar şi dreptul de a participa direct în Liga a 2-a, în 2013.

Procurorii vor investiga modul în care a fost constituit clubul CSU Craiova, cum a fost afiliat şi cum a promovat în L1.

Vor fi audiaţi foşti şi actuali conducători de la Casa Fotbalului, dar şi alte personaje importante!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
gannicus2014
gannicus2014  •  02 Martie 2017, 22:22

multe similitudini cu speta CSA - fcsb ... ai Olgutei au fost si tupeisti , au inceput in a II-a ... desi talpan a incercat si el o 'bicicleta' a la Ronaldinho si a cerut sa joace direct in Liga I

198009014290024
Jonh Santejudean  •  04 Martie 2018, 14:01

Csu Mogosoaia, echipa facuta de Olga cu ajutorul partidului corupt pt.asistati socialisi pt.campanie electorala.In tara romaneasca se mai pune inca problema care este adevarata STIINTA.Numai oamenii slabi si fara scoala isi mai pun aceasta intrebare.Oamenii care merg la stadion, pt. csu-wc sunt membri de partid si acolitii lui Olga.Adevarata STIINTA joaca in liga 4 pe maidane si este sustinuta de oameni adevarati care isi iubesc echipa indiferent in ce liga joaca si nu umbla dupa pomeni si cadouri.RESPECT MAXIM PT.CEI CARE AU RAMAS VERTICALI.

198939213804366
Adrian Addryano  •  03 Martie 2017, 16:49

Sa nu uitam de prima umilinta pe care a suferit-o acest club in 2005 cand tartorul clonei Bavel Padea a fost presedinte mai apoi antrenor si a retrogradat cu STIINTA de pe ultimul loc!!!!!!!!!!Nici baremul nu-l facuse!!!!!!!!!!SI PE URMA S-A ASCUNS CA UN SOARECE!!!!!!!!!!DREPTATE PENTRU STIINTA!!!!!!!!!!DREPTATE PENTRU ECHIPA NOASTRA!!!!!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează