FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS OTOPENI - GLORIA BUZĂU

GALERIE FOTO Bucuroşi că au scăpat de ultimul loc, buzoienii au ciocnit ouă roşii pe gazon :D

Articol de - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 aprilie 2012 13:40

Gloria Buzău, tratată cu inferioritate de jucătorii Otopeniului, a obţinut o victorie cu stil, în ultima fază a meciului. Rămaşi în 10 oameni din minutul 27, oaspeţii au jucat simplu şi au smuls 3 puncte preţioase de la o echipă gazdă ghinionistă azi, dar şi vinovată de propriile greşeli.

Începutul meciului a lăsat impresia că învingătoarea este uşor de intuit. În minutul 4, Florin Manea a executat o lovitură liberă de la 20 m, de pe partea dreaptă, iar Mugurel Dedu a înscris, cu latul, din interiorul careului. 1-0 pentru CS Otopeni, iar acest gol anunţa un spectacol cu ilfovenii în rol principal. Rol jucat cu brio în fazele în care Iliescu, cu un şut pe lîngă poartă şi Ungureanu, cu o lovitură de cap din 2 m, au ameninţat buturile lui Dan Sîrbu. În minutul 27, Corcoveanu l-a lovit cu cotul în figură pe Şomodean. Jucătorul Gloriei a luat drumul vestiarelor, iar asta părea lovitura de graţie pentru oaspeţi. Şutul puternic al lui Serediuc, respins de Sîrbu în corner, a lăsat impresia că CS Otopeni credea în victorie, dar Iuhaş a ţinut să se opună acestui scop: a înscris în proprie poartă, după o lovitură de cap care l-a surprins pe Rîmniceanu.  Mai mult decît atît, o altă gafă în defensiva ilfovenilor l-a dezorientat chiar şi pe Murdărea, care, rămas liber în faţa porţii, a şutat dezamăgitor.

În actul secund, Gloria a intrat cu lecţia învăţată, a stat la pîndă şi a aşteptat erorile adversarilor, care nu au întîrziat să apară. Şomodean a făcut henţ în careu, iar buzoienii se aflau în faţa unui rezultat mare. Ştefan Iordache nu l-a învins însă pe Rîmniceanu, executînd foarte slab lovitura de la 11 m. Băieţii lui Romeo Bunică s-au precipitat şi s-au aruncat în atac. Dedu l-a încercat pe Sîrbu (61), iar o combinaţie frumoasă a celor doi atacanţi intraţi după pauză, A. Ciolacu şi V. Alexandru, l-au adus pe Pană în poziţie de finalizare, dar acesta a şutat pe lîngă poartă (65). Însă Otopeniul şi-a pierdut răbdarea, concentrarea şi plăcerea jocului pe care le-au arătat la începutul partidei. De cealaltă parte, în 10 oameni, Gloria avea să joace o ultimă carte, cu efect letal. Mihai Olteanu a forţat pe partea stîngă, a driblat un adversar şi a şutat în vinclul porţii ilfovene. 2-1 pentru Gloria şi jucătorii Otopeniului s-au prăbuşit pe gazon. De oboseală, de nervi, din frustrare.

După această victorie, Gloria Buzău şi-a mai ridicat moralul în lupta pentru evitarea retrogradării, luptă care devine din ce în ce mai interesantă. Buzoienii vor primi vizita Astrei II Giurgiu în etapa viitoare, în timp ce CS Otopeni va cîştiga la masa verde meciul cu Victoria Brăneşti.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează