FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

GALERIE FOTO Craioveanu a negociat aseară cu Mititelu pentru a deveni director de imagine

foto: micapi.ro +3   FOTO
foto: micapi.ro

Articol de , - Publicat joi, 20 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 20 iunie 2013 09:40

Mititelu s-a întîlnit aseară cu Craioveanu pentru a-l convinge să devină preşedintele de imagine al Universităţii.

Patronul Ştiinţei vrea să cîştige suportul galeriei şi trage de Gică Craioveanu să accepte orice funcţie în club, chiar şi una onorifică.

Adrian Mititelu i-a cerut fostului mare atacant al Craiovei să accepte funcţia de preşedinte de imagine, motiv pentru care i-a şi oferit un salariu modic: 2.000 de euro lunar. Mititelu consideră că această mutare ar aduce un plus de credibilitate în ceea ce priveşte seriozitatea proiectului de la Craiova.

În cazul în care cele două părţi vor ajunge la o înţelegere, Adrian şi Gică se vor întîlni azi la Sala Polivalentă cu suporterii pentru a le prezenta planurile pentru viitorul apropiat.

4 ani a evoluat Craioveanu în culorile Universităţii, între 1991 şi 1995. E a fost de două ori golgeterul României, 1994 şi 1995

"Mi-e dor de Craiova, de stadionul plin... Dar nu mă implic decît dacă proiectul e serios, eu nu vreau să-mi bat joc de oameni!" (Gică Craioveanu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
darkdark
darkdark  •  20 Iunie 2013, 13:25
Postat de dinamo4eva pe 20 Iunie 2013, 10:22

Mititelu spunea acum cativa ani ca el vrea sa sustina Craiova cu banii din nu stiu ce creante . Iti dai seama ce escroc e.

Stii ce sunt alea creante?

viorescu
viorescu  •  20 Iunie 2013, 10:25

Mititelu daca vrea sa cistige simpatia trebuie ca, dupa revenire, sa gaseasca un doritor serios si capabil caruia sa-i cedeze clubul, asa cum a promis. Altfel isi anuleaza tot "capitalul" cistigat prin lupta contra celor doi "nashi" federali.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  20 Iunie 2013, 10:22

Mititelu spunea acum cativa ani ca el vrea sa sustina Craiova cu banii din nu stiu ce creante . Iti dai seama ce escroc e.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează