FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

GALERIE FOTO Gest inedit făcut de Cristi Dulca: a cumpărat din New York o mașină de colecție și a personalizat-o cu stema lui U Cluj » „Dăm un tur la promovare”

Cristi Dulca +2   FOTO
Cristi Dulca

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2019 16:02

Cristi Dulca a cumpărat din New York o mașină de colecție pe care a recondiționat-o și a personalizat-o cu stema lui U Cluj pentru a sărbători 100 de ani de la înființarea „șepcilor”.

U Cluj este la două puncte de locul 3 din Liga 2, poziție care asigură prezența în barajul de promovare în prima ligă. Cu toate că „șepcile roșii” tremură pentru promovare, situația grea nu-l sperie pe Cristian Dulca, 46 de ani.

Antrenorul este mare fan al celor de la U Cluj și s-a pregătit să sărbătorească atât promovarea, cât și centenarul echipei înființate în 1919: „Sunt convins că «U» va promova, am mare încredere în echipă. Aștept promovarea pentru a o sărbători împreună cu cei 100 de ani de U Cluj”.

„Nu ne oprim aici!”

Campion al României ca jucător, cu Rapid, în 1999, Dulca vrea să se plimbe prin Cluj cu o mașină specială, cumpărată tocmai din Statele Unite: „Am cumpărat din New York împreună cu un prieten «uist« un Mercedes SL 380, an de fabricație 1981. Fiind convins că «U» va promova, am hotărât să inscripționăm stema lui U și vrem să dăm un tur de oraș cu mașina odată ce vom fi din nou în Liga 1”.

cristi dulca 1 +3 FOTO

Dulca spune însă că mașina nu este una care să fie rulată zi de zi și anunță că o va conduce doar la evenimente speciale: „Mașina stă într-un garaj comun și o folosim doar pentru evenimente speciale. De exemplu, la majoratul fiicei mele o voi duce cu această mașină la petrecere. Nu e o mașină cu care să mergem zi de zi. Oricum, nu ne oprim aici. Am mai văzut și un Mustang frumos care trebuie recondiționat. Să vedem dacă putem să-l cumpărăm”.

„Nu credeam că recondiționarea acestui Mercedes va dura un an de zile! A fost o muncă incredibilă. A durat mult să găsim piesele, iar pentru a reconstrui tapițeria a trebuit să fie demontată toată mașina”Cristian Dulca

Model asemănător cu al lui Bobby din dallas

Autoturismul lui Cristi Dulca seamănă foarte mult cu mașina lui Bobby Ewing din celebrul serial american Dallas, un Mercedes SL-Class 450 tip cabriolet.

bobby dallas
Bobby din Dallas și Mercedesul său

9 echipe a antrenat Dulca în carieră: Minerul Iara, Avântul Reghin, Vaslui, U Cluj, Delta Tulcea, Gaz Metan, România U21, Luceafărul Oradea, Energeticianul. Momentan este liber de contract

2 trofee a câștigat Dulca în tricoul Rapidului: Cupa și campionatul României în sezonul 1998/1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
prazburg1948
prazburg1948  •  09 Aprilie 2019, 21:05

Din SUA sa-si fi cumparat un Plymouth Road Runner, Barracuda, Pontiac GTO, etc. nu mercedes... in fine, fiecare cu muschii lui.

traian_v
traian_v  •  09 Aprilie 2019, 20:08

Din pacate promovarea va mai astepta... Un punct din ultimele trei meciuri nu ajuta. Lasand la o parte scorul cu Juventus Bucuresti - alora poate sa le dea oricine de la 5 in sus oricum.

adymartianul
adymartianul  •  09 Aprilie 2019, 17:12

Se vede ca e varianta americana. Are barele alea de protectie care strica tot aspectul masinii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează