FOTBAL  »  LIGA 2  »  INVESTIȚIE

GALERIE FOTO Superinvestiție privată într-un oraș mare al României? "Stadion după model german spre donație"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 17:15

Bacăul ar putea reveni în prim planul fotbalului românesc, dacă ceea ce susține primarul urbei, Cosmin Necula, se va și concretiza.

Edilul ar negocia cu doi afaceriști băcăuani, frații Pavăl, patroni ai unui important lanț de magazine de bricolaj, pentru un nou stadion și pentru preluarea lui Aerostar Bacău

Arena ar urma să aibă 25.000 de locuri și ar costa 25 de milioane de euro.

"Confirm că ne aflăm în discuţii avansate privind construirea unui nou stadion. Sunt sigur că proiectul se va concretiza", a declarat pentru Ziarul de Bacău primarul Cosmin Necula.

GENEROZITATE DE MILIOANE?!

E avansat și un scenariu care pare greu de crezut în peisajul gri și sărăcăcios care a învăluit fotbalul băcăuan în ultimii ani, de la retragerea lui Sechelariu. Cei doi miliardari în euro ar intenționa să construiască arena pe modelul din Regensburg, pe locul vechii săli polivalente, din resurse proprii, și apoi să doneze stadionul municipalității, susține sursa citată. 

FCM Bacău a dat fotbaliști precum Emeric Dembrovschi, Marius Croitoru, Andrei Cristea, Cristian Ciocoiu, Dorin Goian, Cătălin Cursaru.

140.000 de locuitoriare Bacăul conform ultimului recensământ 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
255601551624794
Mircea Raicu  •  21 Decembrie 2018, 10:57

Goian e născut la Suceava .

110146613198286
Gabi Simon  •  20 Decembrie 2018, 23:14

Oameni buni nu-i comparati pe baietii astia de la Dedeman care sunt din Bacau cu oierul de Giginio de Pipera. Daca e ca astia sa se implice *** ar fi 0 barat pe linga acestia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kordell
kordell  •  20 Decembrie 2018, 20:22

Zvoneria de impachetat peste .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează