FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

GALERIE FOTO Trei jucători daţi afară de Nicolo Napoli în 3 zile! » Primele tensiuni din mandatul lui Marin Condescu: "Să plătească!"

Nicolo Napoli e greu de fentat de fotbalisti la antrenamentele din Parcul Romanescu. Foto: Bogdan Dănescu (Craiova) +1   FOTO
Nicolo Napoli e greu de fentat de fotbalisti la antrenamentele din Parcul Romanescu. Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 februarie 2014 11:42

După ce în urmă cu trei zile i-a transmis lui Cosmin Gîngioveanu să-şi facă bagajele "pentru că fizic nu poate ajuta echipa", Nicolo Napoli a anunţat alte două despărţiri la nivelul lotului.

Absent nemotivat de o săptămînă de la pregătiri, Dorel Stoica e anunţat că nu are unde să se mai întoarcă. "Nu mai am nevoie de el, nu îl mai aştept!", a spus italianul conform stiridesport.ro.

Al treilea fotbalist care pleacă de la Ştiinţa este Roberto Dumitru, mijlocaş adus în probe de Condescu de la Pandurii. "Credeam că ne putem folosi de el în calitate de junior, dar nu mai sînt de aceeaşi părere după ce l-am avut o săptămînă la pregătire. Discut cu un impresar să mai aducem doi juniori italieni", a mai precizat Napoli.

Condescu a ieşit la atac
Au apărut primele tensiuni oficiale de cînd la Craiova a venit Marin Condescu. Managerul general l-a "urecheat" public pe preşedintele clubului, Marcel Iancu, pentru modul în care a organizat cantonamentul în care echipa se pregăteşte în aceste zile în Bănie.

"Nu e posibil să te duci la un hotel unde nu există piscină şi sală de forţă! După antrenament, jucătorii se plimbă transpiraţi, cîte cinci kilometri, ca să facă recuperare, care este esenţială pentru sportivi după terminarea şedinţei de pregătire.

Domnul Iancu sau cine s-a ocupat să găsească acest hotel nu s-a consultat cu mine. Păi eu aş fi acceptat vreodată ca băieţii să se pregătească în asemenea condiţii? Mai se plăteşte şi cîte un milion pe zi pentru fiecare jucător în parte. Am înţeles că proprietarul hotelului vrea acum banii. În regulă! Cei care au negociat cazarea acolo să plătească. Eu nu am nici o legătură", a precizat Condescu pentru Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
ipsilante
ipsilante  •  05 Februarie 2014, 08:34

Ca in bancul cu Radio Erevan... E adevarat ca Gangioveanu a plecat, dar... Nu a fost dat afara, ci a parasit el echipa, din cauza de LIPSA de bani, de perspective si prfesionalism... Am inteles ca in locul lui a fost adusa o femeie de servici din Romanesti... Cati mai sint inca in lotul lui Napoli?

assf
assf  •  04 Februarie 2014, 13:41
Postat de yoalexander pe 04 Februarie 2014, 13:28

Ce nu intelegi? Trebuie piscina pentru recuperare. Daca nu exista piscina in care sa inoate/ sa faca diverse exercitii dupa un meci/antrenament mai greu, vor trebui sa alerge afara, transpirati, dupa cum spune Condescu, 5 Km. In acest fel, jucatorii or sa se impobolnaveasca.....

omul crede ca dusul e acelasi lucru cu piscina. ca si cum jucatorii merg la piscina sa se spele. ui acolo motiv pentru care gangioveanu nu e tinut in lot. nu e pus la punct cu pregatirea fizica ..pai tu ca antrenor asta tre sa faci ..sa-i bagi pe jucatori in forma fizica ..cum ziceam si in comentariul de mai jos. ca o persoana neutra mi se pare ca napoli incearca sa le faca loc anumitor jucatori de pe urma carora isi ia si el niste bani. in ce stituatie e acum U craiova nu cred ca e tocamai nimerit sa refuzi un jucator doar pt. ca probabil are cateva kg in plus ..ca ce putea sa aiba omul. era gras. nu cred cred ca u craiova e in pozitia in care sa refuze un asemenea jucator.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  04 Februarie 2014, 13:40
Postat de utraian pe 04 Februarie 2014, 11:41

Le trebuie piscina dupa antrenament? dar un dus normal ce-are?

Si inca ceva: nu-ti mai da singur like la comentarii ca e jenant, zau asa!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează