FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION

GALERIE FOTO + VIDEO Imagini horror de la stadionul pe care România învingea Olanda și remiza cu Franța » Apa e până la glezne, iar pereții stau să cadă! Detalii despre disputa dintre oficialitățile locale

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 11:24

În Constanța doar suporterii Farului mai țin viu spiritul pentru fotbal. Au înființat o echipă, iar de câteva luni au demarat o acțiune de strângere de fonduri pentru recuperarea numelui, a siglei și a palmaresului echipei care în urmă cu câțiva ani juca finala Cupei României și o întâlnea pe Auxerre în Cupa UEFA Intertoto.

Și de stadion tot ei au grijă în ultimii ani. Vin în fiecare weekend pentru a face curat, însă arena pe care au jucat în trecut naționalele Olandei și Franței, echipe ca Steaua și Dinamo, e acum doar o ruină. Este o luptă oarbă la Constanța, dispută care poate lăsa unul dintre cele mai mari orașe ale României fără stadion.

PNL blochează investițiile 

Consiliul Local a încercat în două rânduri să preia stadionul, însă sursele GSP.RO susțin că reprezentanții PNL au refuzat categoric. În acest moment, lichidatorul judiciar nu poate executa nici un fel de lucrare de întreținere, în timp ce Primăria Constanța nu are nicio bază legală pentru a interveni într-o proprietate privată.

Suporterii n-au dezarmat și au început să caute sponsori pentru a renova cât de cât arena constănțeană. Au venit la stadion în fiecare weekend și au organizat acțiuni de ecologizare, au renovat intrarea de la vestiare, dar și mini-hotelul.

TRIBUNA OFICIALĂ STĂ SĂ CADĂ

Problema principală e starea de degradare în care se află tribuna oficială. Înăuntru plouă ca afară, pereții sunt scorojiți, iar pe jos apa este până la glezne.

Acoperișul are fisuri, iar fanii au cerut o evaluare a costurilor pentru a-l reface. 14.000 de lei este suma pe care suporterii încearcă să o strângă, se caută sponsori pentru ca tribuna oficială să fie renovată complet.

Până când se vor găsi soluții, arena continuă să se degradeze, iar suporterilor nu le rămâne decât să se roage ca vremea să fie favorabilă, altfel există posibilitatea ca până la primul meci jucat de echipa lor acolo tribuna oficială să nu mai fie în picioare. 

Fanii ne-au pus la dispoziție câteva imagini, dar și un filmuleț din care se poate vedea cât de gravă este situația de la stadionul "Farul":

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
montgomerry
montgomerry  •  04 Martie 2017, 18:00

Proprietate privata?A cui?O fi a defunctului Club Farul?M-as mira.

cristiano9ron
cristiano9ron  •  04 Martie 2017, 16:15
Postat de gigelbucur99 pe 04 Martie 2017, 14:47

PNL ??? BAAAAAAAAAA treziti-va. Tot consiliul local si primaria sunt controlate de psd si asa au fost in ultimii 15 ani. Documentati-va inainte sa postati tampenii ziaristii lu peste care va vindeti pe 2 pachete de biscuiti si o cola.

vb *** in nestire!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156749762875494
Ɓogdaɳ Aldea  •  04 Martie 2017, 15:21
Postat de gigelbucur99 pe 04 Martie 2017, 14:47

PNL ??? BAAAAAAAAAA treziti-va. Tot consiliul local si primaria sunt controlate de psd si asa au fost in ultimii 15 ani. Documentati-va inainte sa postati tampenii ziaristii lu peste care va vindeti pe 2 pachete de biscuiti si o cola.

PSD controleaza consiliul local Constanta, dar pentru a putea lua stadionul Primaria Constanta avea nevoie de 2/3 din voturile consilierilor si cum PSD nu are aceasta majoritate avea nevoie de PNL care s-a opus acestei preluari la 2 votari intr-un interval de 2 luni. Astfel stadionul a ajuns in starea asta

Vezi toate comentariile (10)
Comentează