FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Ganea îi dă replica lui Dan Alexa: "E mai mic decît mine, să mă respecte"

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2015 18:11

Dunărea Călăraşi a încheiat în forţă prima parte a sezonului în eşalonul secund unde iernează pe locul unu, cu 36 de puncte.

Pe locul secund, cu aceeaşi zestre, se află Rapid Bucureşti, echipă acuzată, la un moment dat, de "Ganez" că ar avea parte de favoruri în drumul către promovare.

"M-am împăcat cu Dan Alexa. Am avut ceva discuţii în contradictoriu dar am lămurit problema. E mai mic ca mine, să mă respecte!", a spus Ganea.

"Am avut cel mai bun joc din această serie iar rezultatele ne-au adus bucurii. Sper ca autorităţile locale din Călăraşi să înţeleagă că este o mare oportunitate pentru oraş poziţia pe care o ocupăm şi să ajute în continuare la fel de consistent ca şi pînă acum", a spus Ganea pentru Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mokinio
mokinio  •  09 Decembrie 2015, 08:57

Sper sa jucam pe Giulesti returul, sa-ti aratam cat de mult te respectam! P.S. Daca vei fi in stare de suspendare la meciul cu noi, NU veni sa stai in tribuna, inchiriaza-ti elicopter! NU te chinui sa afli ce inseamna P.S., nu-i injuratura,dar pt a intelege ce-ti vom "ura" la meciul cu pricina, i-ati laptop-ul cu tine(pt. "google translate")!

696253093853906
Ghita Florin  •  07 Decembrie 2015, 20:45

Este adevarat este mai mic ca tine insa tu compensezi situatia,ai capul mic si cu toate aste sta lejer,tu si ,,regili'' *** ar trebui sa vorbiti numai cu picioarele,a bine ,tu poti sa mai vorbesti si cu pumnul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  07 Decembrie 2015, 19:07

Ganea nu avea curajul sa sufle in fata lui Alexa cat era in activitate......la prima intalnire directa era rupt . In ce il priveste pe Alexa , dupa pustii aia schiloditi pe teren si ramasi fara paine trebuia scos din fotbal dar a avut sustinere mare in spate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează