FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - GAZ METAN - LIBERTY 2-0

Gaz letal

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2007 00:00

Mediasul a incheiat turul pe locul secund si isi face din nou calcule pentru Liga I. "Pina la finalul anului vom avea o sedinta in care vom stabili bugetul echipei pentru anul viitor si prima de promovare. Nu va pleca nici un jucator important in iarna, iar antrenorul Pustai imi va spune daca are nevoie de intariri", a declarat ieri Corin Cindrea, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Gaz Metan. Totusi, Cindrea a ramas prudent: "Am fost in urma cu doi ani intr-o situatie mai buna decit acum. La finalul turului aveam 10 puncte avans si n-am reusit sa promovam".

Gaz Metan a ajuns pe un loc promovabil gratie si atacantilor Cristian Boaru si Ciprian Prodan, care si-au "mitraliat" adversarii. "Avem forta de a promova, dar in retur va fi mult mai greu, pentru ca meciurile decisive le vom juca la Medias si presiunea va fi mult mai mare. Acum, mergem in vacanta linistiti", a spus Boaru. si colegul sau din compartimentul ofensiv, Ciprian Prodan, e optimist. "Abia astept sa joc iar in prima liga. Nu-mi place sa joc de la ora 11:00. Vom fi mai puternici in retur. Ne vom bate si pentru primul loc", a marturisit Prodan, care a evoluat ultima oara in primul esalon in 2004, in tricoul lui Poli Timisoara. "Sint fericit ca sintem deasupra liniei care promoveaza primele doua echipe", a punctat si antrenorul Cristian Pustai.


6 ani au trecut de cind Mediasul a evoluat ultima oara in prima liga, retrogradind in 2001 cu 7 puncte penalizare

13 goluri a marcat Boaru in tur, fiind golgeterul seriei a II-a

9 goluri a inscris Ciprian Prodan pentru Medias in prima parte a campionatului

Stimulente
Jucatorii medieseni sint recompensati cu cite 200 de euro pentru o victorie pe teren propriu si cu 400 de euro pentru un succes in deplasare. Conform regulamentului de ordine interioara al clubului ardelean recompensele pot fi marite cu 50% in functie de randamentul echipei.

Duel cu Vilcea

Fundasul Flavius somfalean considera ca Vilcea este principala contracandidata a Mediasului in lupta pentru locul secund. "Sint foarte bucuros pentru ca am intrat in vacanta de pe locul II, un loc meritat pentru echipa noastra. Ne-am si distantat la trei puncte de Vilcea si, cum in retur vom juca la Medias cu ei, vom lua o optiune serioasa pentru a promova.Eu am mai spus ca va veni si vremea ca Vilcea sa se incurce, pentru ca nu poti merge tot timpul ceas fara sa gresesti", a declarat somfalean. Vilcea a cedat surprinzator pe teren propriu simbata, 2-5 cu FCM Resita.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează